18. srpna 2018 • 21:40

První Ronaldův zápas v Serii A? Šance, vydřená výhra i knockout brankáři

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Premiéra Cristiana Ronalda v dresu Juventusu v Serii A byla hodně divoká. Stará dáma se na výhru 3:2 nad Chievem Verona hodně nadřela. Rozhodnutí přineslo až nastavení druhé půle, kdy se trefil Bernardeschi. Portugalská hvězda se mezi střelce nezapsala. Jaké bylo Ronaldovo první ostré vystoupení za Juventus v kostce?  



3. minuta - První gól Juventusu v sezoně

Úvod zápasu a hned první gólová radost v Serii A, kterou mohl Cristiano Ronaldo prožít se svými novými spoluhráči. Po standardní situaci se ve vápně dostal míč k Sami Khedirovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a poslal Juventus na hřišti Chieva Verona do vedení.

18. minuta - Ronaldo blízko první trefě

Sám Ronaldo se mohl zapsat mezi střelce. Na hranici vápna mu posunul míč Cuadrado, ale portugalská hvězda o pár centimetrů minula pravou tyč branky.

20. minuta - Elegantní finesa

Hned dvě minuty po své první velké šanci Ronaldo potěšil diváky krásnou finesou. Parádní kličkou se na místě zbavil hned dvou hráčů soupeře a následně vyslal pas na Douglase Costu, jehož průnik ale neměl dlouhého trvání.

28. minuta - Dělovka mimo

Ronaldo se rozeběhl za míčem mířícím za obranu domácích. Dlouhý pas doběhl a z první napálil míč na branku Chieva, ale minul.

38. minuta - Nečekané vyrovnání

Šok! Domácí vyrovnali. Na centr Giaccherinniho si naběhl Stepinski a hlavou překonal Szczesnyho. 

47. minuta - Dálka není problém

Hned na začátku druhého poločasu se CR7 dostal ke střele ze střední vzdálenosti. Nebezpečný pokus brankář Sorrentino se štěstím vyrazil nohama.

56. minuta - Penalta! Chievo vede

Je tu problém. Domácí Giaccherini proměnil penaltu a Ronaldo při své premiéře v dresu Juventusu v Serii A prohrává. 

61. minuta - Hlavičku likviduje brankář

Portugalská hvězda si naběhla na centr Bonucciho, míč ale poslala hlavou pouze do středu branky, kde v klidu zasáhl Sorrentino.

66. minuta - Ach ten Sorrentino

Rychlá otočka, zbavení se dvou beků a nakonec raketa na vzdálenější tyč. Cristianovi chybělo málo, brankář Chieva ale znovu brilantně zasáhl.

68. minuta - Blok Cacciatoreho

Po trmě-vrmě před šestnáctkou Chieva se zjevil s míčem na kopačce v pokutovém území Ronaldo, ale obránce Fabrizio Cacciatore na poslední chvíli střelu zablokoval.

75. minuta - Vyrovnáno 2:2

Juventus se dočkal vyrovnání. Po rohovém kopu tečoval už tak důraznou hlavičku Bonucciho mezi nohy vlastního brankáře Bani. 

78. minuta - Nebezpečný trestný kop

Ronaldo spadl v pokutovém území, nicméně faulován byl těsně před ním, místo penalty tak kopal jen přímý kop. Střelu z těžkého úhlu kroutil na zadní tyč, jenže na Sorrentina ani tentokrát nevyzrál.

86. minuta - Zranění brankáře soupeře

Ve snaze rozseknout zápas se Ronaldo nešťastně srazil s gólmanem Sorrentinem a víceméně ho knokautoval. Mandžukič ve zlomku vteřiny zamířil do otevřené branky, video ale potenciálně rozhodující trefu odvolalo. Otřesený brankář musel střídat.

93. minuta - Rozhodnutí

Nervy drásající zápas, zejména pro fanoušky Juventusu. Přichází ale rozhodnutí. Alex Sandro poslal míč před branku, kde jej usměrnil za záda náhradního brankáře Bernadeschi. Ronaldo slaví s Juventusem první výhru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud