12. srpna 2013 • 11:44

Evropu nadchla nová vycházející hvězda: Hattrick za PSV v 17 letech!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zapomeňte na Ronalda, Götzeho nebo Messiho. Je tady nová hvězda! Vycházející. Líbivá. Dokonalá. A hodně mladá – v PSV Eindhoven se rozstřílel teprve sedmnáctiletý mladík Zakaria Bakkali. To jméno si zapamatujte, neslyšíte o něm naposledy.



Bakkali prožil opravdu strhující a nezapomenutelný týden. Poprvé byl nečekaně zařazen do nominace národního týmu Belgie pro přípravné utkání s Francií. Už den předtím ale nastoupil za první tým PSV Eindhoven v předkole Ligy mistrů a pomohl gólem vyřadit Zulte-Waregem.

Nebyla to náhoda. Své kvality zopakoval sedmnáctiletý křídelní útočník v sobotu. V teprve druhém zápase nizozemské ligy, v tak mladém věku, Bakkali ukázal, proč se do něj příznivci PSV zamilovali až po uši.

Do sítě Nijmegen nasázel tři góly! Předběhl dobu, takže na rozkoukání nepotřeboval moc času. Poprvé rozjásal davy fanoušků už v šesté minutě. Počkal si na přihrávku v pokutovém území, a pak vyslal takovou pumelici, že brankář byl bez šance. Druhé branky (47.) dosáhl díky technické střele k tyči a hattrick oslavil (82.) po skvělé individuální akci.

Dámy a pánové, přivítejte Zakaria Bakkaliho!

VIDEO | Hattrick v podání 17letého fotbalisty PSV

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud