22. října 2018 • 14:10

Řešení krize? Real může v lednu posílit švédský kanonýr Ibrahimovic

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápení fotbalistů Realu Madrid v útoku by mohl pomoci vyřešit lednový příchod švédské hvězdy Zlatana Ibrahimovice. Sedmatřicetiletý kanonýr momentálně hraje za Los Angeles Galaxy a s 22 góly je druhým nejlepším střelcem MLS. Brzy však bude volným hráčem a Real o něm podle španělských médií vážně usiluje.



Madridský velkoklub v létě přišel o Cristiana Ronalda a nepovedlo se mu ho nahradit. V posledních pěti zápasech dal jediný gól. Vedení klubu proto řeší, jak v zimě kádr posílit. A jednou z krátkodobých variant je příchod Ibrahimovice, který patří mezi nejlepší aktivní střelce. Za kariéru dal už přes 500 branek.

Ibrahimovic by mohl rozšířit seznam velkoklubů, ve kterých působil. Real by pro něj byl sedmým z devíti nejúspěšnějších klubů historie Ligy mistrů po angažmá v Ajaxu Amsterodam, Juventusu Turín, Interu Milán, AC Milán, Barceloně a Manchesteru United. Hrál také za Paris St. Germain.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud