21. srpna 2012 • 12:03

VIDEO: To nešlo! Brazilec nedal do prázdné branky – nadvakrát

Autor: lel
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | To už je prokletí. Fotbalisté brazilského Flamenga neumí dát gól do prázdné branky. Tedy alespoň ne v případě, kdy proti nim stojí tým Vasco da Gama. Před půlrokem neuvěřitelně minul Deivid, nyní to zopakoval jeho spoluhráč. Stejný soupeř, stejná situace. Jen nešťastník je jiný – Leonardo Moura tehdy přihrával, tentokrát sám v šanci selhal.



Pamatujete? Před šesti měsíci se Flamengu povedl husarský kousek. Brazilský útočník Deivid před zcela prázdnou brankou naprosto selhal a trefil tyč.

I mistr tesař se někdy utne, chtělo by se říct. A na celou záležitost zapomenout jako na vtipnou kuriozitu. Jenže tuto neděli Deividovo selhání neuvěřitelně napodobil spoluhráč Leonardo Moura.

Shodou okolností ten hráč, který Deividovi šanci před půl rokem připravil. Spojení s minulostí zde nekončí, svou minelu předvedl kapitán Flamenga opět proti Vasku da Gama – a opět nedal gól do prázdné brány!

Flamengo na vlastní půlce vybojovalo míč, založilo rychlý útok po levé straně, následoval přesný centr před odkrytou branku, ale gól nepadl.

Moura balon nejprve ze dvou metrů pořádně netrefil, načež uklouzl a ani ve skluzu nedokázal míč z deseti centimetrů dostat za čáru. Jeho zoufalé snaze o reparát zabránil vracející se obránce.

Naštěstí pro Flamengo se bude na zahozenou tutovku vzpomínat s úsměvem, vítězství červeno-černých totiž už před minelou trefil jediným gólem utkání Vágner Love.

Leonardo Moura si tak mohl oddychnout. Když snil o psaní fotbalových dějin, určitě si nepředstavoval, že z nich zopakuje zrovna takovouhle příhodu.

Jestlipak se historie zopakuje spálením stoprocentní šance v zápase Flamengo - Vasco i za další půlrok?

VIDEO: Historie se opakuje. Flamengo neumí dát gól do prázdné branky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud