16. července 2009 • 09:01

Beckham plánuje další hostování v Evropě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Beckham by šel rád před MS znovu na půlroční hostování do nějakého klubu v Evropě. Kmenový hráč Los Angeles Galaxy se chce udržet na vysoké herní úrovni, aby mohl být součástí týmu pro turnaj v Jižní Africe.



Beckham strávil letošní jaro v AC Milán, nyní se chystá na obnovenou premiéru v zámořské lize MLS. Stejný koncept si představuje i pro příští rok.

"Kouč reprezentace (Fabio Capello) mi dal jasně najevo, že je potřeba, abych hrál na evropské úrovni. Udělám proto vše, co bude možné," vysvětlil americkým novinářům před zápasem proti New Yorku.

"V tuhle chvíli je mou prioritou zbytek sezony a snaha zahrát si každý reprezentační zápas mé země. Nebudu zakrývat, že chci být v kádru pro MS," dodala fotbalová ikona.

Čtyřiatřicetiletý fotbalista pobouřil fanoušky Los Angeles tím, že letos v Miláně zůstal déle, než bylo původně dohodnuto.

Z italského velkoklubu se měl vrátit před začátkem sezony v USA, nakonec ale vydržel až do konce jarní části v Evropě.

Podle Beckhama je vzhledem k MS potřeba, aby bylo hostování v Evropě znovu šestiměsíční a ne jen do března, kdy začíná soutěž v zámoří.

Spekulace o Beckhamově dalším působišti nechávají kouče Los Angeles Bruce Arenu klidným. "Myslím, že už jen to, že máme Davida Beckhama v týmu, je báječná výhoda.Těším se na spolupráci s ním po zbytek sezony," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud