25. července 2010 • 14:22

Davide, vrať se! West Ham láká Beckhama

Autor: tbl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak přeci jen se Anglie možná dočká návratu Davida Beckhama! Slavný záložník opustil Britské ostrovy v roce 2003, kdy zamířil do Realu Madrid. Od té doby vyzkoušel i angažmá v USA nebo v Itálii, mnozí fanoušci ale stále nepřestali doufat, že se ještě jednou vrátí domů. Teď je tu šance, eminentní zájem o služby pětatřicetiletého fotbalisty má totiž West Ham.



Klub z východního Londýna má před sebou důležitou diplomatickou bitvu. Ve městě se teď kvůli olympijským hrám staví nový stadion a West Ham by z něj v roce 2012 po skončení olympiády rád udělal svůj nový domov.


Spoluvlastník klubu David Gold věří, že právě Beckham, rodák z východolondýnské čtvrti Leytonstone, může jeho týmu v tomto úsilí výrazně pomoci. "Díky svým kořenům může sehrát důležitou roli, jeho příchod by pro nás byl opravdu splněným snem," otevřeně přiznal Gold.

Brazilec Ronaldinho ve službách AC Milán oslavuje vstřelený gól.Foto ČTK/AP


Britská média současně spekulují i o druhém velkém jménu, West Ham by prý mohl posílit i uvadající Brazilec Ronaldinho.

Tomu se v Itálii dlouhodobě nedaří a do vypršení stávající smlouvy už mu zbývá jediný rok. Milánský boss Silvio Berlusconi nicméně zatím tvrdí, že bývalý držitel Zlatého míče není na prodej.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud