13. srpna 2010 • 19:07

Kaká: Kariéru jsem neriskoval, doktor přeháněl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Kaká relativizoval tvrzení svého operatéra, že startem na mistrovství světa riskoval kariéru. Záložník Realu Madrid, jenž se minulý týden podrobil artroskopické operaci levého kolena, uvedl, že doktor Marc Martens přeháněl.



"Martens je velký odborník, ale tímhle vyvolal zbytečný poplach, hodně přeháněl," řekl Kaká dnešnímu vydání španělského listu Marca.


Robinho, Fabiano a Kaká mají důvod slavit.Foto ČTK
Nejlepší fotbalista světa za rok 2007 potvrdil Martensův výrok, že prohrané čtvrtfinále MS proti Nizozemsku absolvoval v nesnesitelných bolestech, nebylo to však letos poprvé. "Hrál jsem přes bolest v hodně zápasech. A nejen v národním týmu, ale i v Realu. Nešlo přitom jen o koleno, ale i o další části mého těla," řekl osmadvacetiletý Brazilec.

Po loňském přestupu z AC Milán byla první sezona v Realu v podání Kaká zklamáním. Hodně se trápil se zraněním třísel, které mělo vliv i na koleno. Přesto se mistr světa z roku 2002 domnívá, že se může vrátit na vrchol.

"Věřím, že budu s Realem Madrid úspěšný a zase budu nejlepším na světě. I proto jsem šel na tu operaci," dodal osmasedmdesátinásobný brazilský reprezentant.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud