8. února 2011 • 20:15

Zbrojovka Brno si poradila se Slavii Sofia

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Zbrojovky Brno porazili ve druhém přípravném utkání na soustředění v Turecku sedmý celek bulharské ligy Slavii Sofia 2:1. O svém úspěchu rozhodli v závěrečné čtvrthodině úvodního poločasu, kdy skórovali Valenta a Rabušic.



"Jsem spokojen hlavně s dobrým výkonem v prvním poločase. Mrzí mě jen zbytečně obdržená branka. Po ní nás ve druhém poločase soupeř hodně zatlačil. Hrálo se velmi tvrdě. Jsem rád, že se s touto hrou náš tým vyrovnal," uvedl na klubovém webu trenér Karel Večeřa.

Brňané měli v prvním poločase mírnou převahu. Ve 34. minutě vystihl Valenta špatnou rozehrávku soupeře a otevřel skóre. O deset minut později po Rýdlově trestném kopu přidal Rabušic druhý gól.

V samém závěru poločasu ale Brňané po nedorozumění v obraně inkasovali. Po změně stran se oba týmy více zaměřily na defenzivu a nikdo si už nevypracoval střeleckou příležitost.

Ve čtvrtek bude dalším soupeřem Brňanů ruský Nalčik.

Zbrojovka Brno - Slavia Sofia 2:1 (2:1)
Branky: 34. Valenta, 35. Rabušic - 45. Božov.

Sestava Zbrojovky: Krbeček - Brdarovski, Simerský, Pernica, Mitrovič - Valenta, Rýdel (65. Folprecht), Borek, Přerovský (75. Kaňa) - Došek, Rabušic. Trenér: Večeřa.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud