Ondřej Škvor
1. března 2011 • 09:45

Baroš udeřil spoluhráče?! Facku ale odmítá

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kolem Milana Baroše je zase rušno. A není to kvůli jeho kličkám a gólům. Podle tureckých médií útočník Galatasaraye po sobotním porážce v Büyüksehiru (1:3) udeřil do tváře svého spoluhráče Culia a den poté se na tréninku pohádal s dalším kolegou z týmu Pinem. Baroš i Culio incident popírají.



V sobotu po zápase hádka se spoluhráčem završená políčkem, v neděli rozepře s jiným hráčem Galatasaraye. Tak prý vypadal víkend českého útočníka Milana Baroše.

„Byl jsem naštvaný, ale nikoho jsem neudeřil,“ odmítá český reprezentant jakýkoli konflikt. Už když šel ze hřiště, bylo vidět, že zuří.

Ne, že by ke vzteku neměl důvod. Jeho gól ve 32. minutě poslal Galatasaray do vedení, jenže tři branky Büyüksehiru ve druhé půli přinesly obrat. A to devětadvacetiletého forvarda dožralo.

Prý až tak, že hádka s argentinským záložníkem Juanem Culiem, jež započala ihned po utkání už na trávníku, přerostla v políček v kabině.

Tato informace přišla včera z Turecka, a co víc, po chvíli ji doplnila další podobná – v neděli na tréninku se měl Baroš pohádat s dalším spoluhráčem, kolumbijským záložníkem Juanem Pablem Pinem.

Galatasaray proto včera uspořádal ve čtyři hodiny odpoledne na své klubové televizi živé vysílání, kde Baroš i Culio téměř vše popřeli. „Byl jsem hodně naštvaný na mužstvo kvůli způsobu, jakým jsme prohráli,“ vysvětloval do kamer český forvard.

Milan Baroš (vlevo) vysvětluje spoluhráči Culiovi, že Galatasaray přeci takový zápas nemůže prohrát. Padla pak v kabině i facka? Oba svorně tvrdí, že nikoliv
Milan Baroš (vlevo) vysvětluje spoluhráči Culiovi, že Galatasaray přeci takový zápas nemůže prohrát. Padla pak v kabině i facka? Oba svorně tvrdí, že nikoliv

„Ale Culio ke mně přišel a požádal mě, abych se uklidnil. Měl pravdu, ale já byl opravdu rozčilený a řekl jsem mu: Nech mě být. To je všechno. V šatně nedošlo k žádnému kontaktu, dokonce jsme spolu ani nemluvili,“ prohlásil.

Culio jeho slova jen potvrdil. „Říká se, že mě Baroš udeřil. Žádám kameramana, aby zabral mou tvář. Vše se stalo tak, jak bylo řečeno. Mezi námi není žádný problém. Všechny nás trápí výsledky, ale nepereme se kvůli tomu,“ doplnil a nepoznamenanou tvář nastavil do kamery.

Baroš ještě dodal: „Pokud tisk nepřestane s těmito lžemi, přestanu dávat rozhovory.“

Co údajná rozmíška s Kolumbijcem Pinem? „Druhý den na tréninku se nedělo vůbec nic,“ tlumočil za Baroše jeho manažer Pavel Paska.

„Mluvil jsem se sportovním ředitelem Adnanem Sezgínem a ten celou tuhle kauzu označil za absolutní nesmysl. Je pravda, že Milan po zápase v kabině nadával. Zlobil se, jak je to možné, že klub jako Galatasaray neudrží vedení jedna nula. On si to může dovolit, je tam za superhvězdu. Ale k žádnému fyzickému kontaktu nedošlo,“ zdůraznil.

Jiskřivá atmosféra v Galatasarayi kopíruje prachbídné výsledky tureckého velkoklubu. Ten po porážce s Büyüksehirem klesl na desáté místo v tabulce. A tak kdekomu tečou nervy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud