6. června 2011 • 14:40

Ancelotti jako Hašek. Chce si dát roční pauzu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový trenér Carlo Ancelotti si po konci v Chelsea plánuje vzít roční studijní volno, než znovu usedne na lavičku některého z klubů. Prý se chce seznámit s prací svých kolegů. Uvedl to pro italský deník La Stampa.



"Nespěchám s návratem k trénování. Od roku 1995 trénuji téměř nepřetržitě. Teď si chci vzít na rok studijní volno. Porozhlédnout se kolem a nastudovat, jak pracují moji kolegové," prozradil jednapadesátiletý Ital.

Ancelotti byl na konci května odvolán z Chelsea poté, co v sezoně nezískal s týmem ani jednu trofej. V anglické lize skončil na druhém místě a v Lize mistrů vypadl ve čtvrtfinále.

Bývalý trenér AC Milán byl údajně okamžitě kontaktován několika jinými anglickými celky a zájem byl i z Itálie, kde je spojován především s AS Řím.

Sám Ancelotti však popírá, že by měl konkrétní nabídky. "Nemluvil jsem s nikým z Anglie ani Itálie. Všechno jsou to jen spekulace. je pravda, že jsem řekl, že jednou budu trénovat AS Řím, ale zatím je na to brzy," dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud