7. března 2012 • 14:00

VIDEO: Otřes mozku, polámané obratle. A sudí? Simuluješ - červená!

Autor: wak
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tak tenhle rozhodčí, to je řezník. Hodně k srdci si vzal zřejmě pokyny pro fotbalové arbitry, aby zatočili s rozšířeným nešvarem - přeháněním bolesti a filmováním. V zápase nižší belgické ligy ukázal červenou kartu chudákovi, který si ze souboje odnesl zranění jako po autonehodě.



Odváželi ho na nosítkách ze soupeřova vápna, přesto si ho rozhodčí našel a téměř polomrtvému hráči ukázal žlutou kartu, a vzápětí i červenou. Julien Lecomt byl přitom podle svědků v bezvědomí a lékaři u něj potvrdili otřes mozku.

Bláznivý rozhodčí mu tak na cestu do sanitky přibalil dárek. Těžko říci, zda ho nešťastný útočník vůbec zaregistroval. Vždyť navrch si ze souboje s hostujícím obráncem ještě odnesl zlomeninu krčního obratle.

Zápas mezi Templeuve a Quevy tak zaplavily nečekané emoce. Lecomtovi spoluhráči se nechápavě chytali za hlavy, ale s výrokem neoblomného bojovníka proti fotbalovým "simulantům" už nic neudělali. Hosté nakonec zvítězili 2:1.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud