24. ledna 2013 • 18:20

Budu zdržovat, chlubil se podavač míčů. Pak zalehl míč před Hazardem

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Z pokopané oběti se vyklubal vypočítavý teenager. V Anglii se radikálně změnil pohled na sedmnáctiletého podavače míčů Charlieho Morgana po jeho konfliktu ve středečním pohárovém zápase se záložníkem Chelsea Edenem Hazardem.



První interpretace situace z 79. minuty vypadala pro Morgana ještě velmi příznivě. Štědře placená hvězda Chelsea neunesla na stadionu Swansea závěr odvety semifinále Ligového poháru, ve kterém Blues marně doháněli ztrátu z prvního zápasu.

Hazard se snažil vyprostit míč ukrytý pod Morganovým tělem a několikrát do něj kopnul. Rozhodčí za to belgického reprezentanta vyloučil. Dnes se nejdřív Hazard za svoje chování omluvil. „Ten hoch pak přišel do šatny a krátce jsme si promluvili. Já se omluvil, on se omluvil. Tím je to vyřízené," uvedla letní posila Chelsea.

Jak se však v průběhu dneška ukázalo, záměry podavače míčů už v předstihu nebyly příliš férové. Už před výkopem se chlubil na twitteru, že se chystá zdržovat čas. Navíc se v médiích objevily informace, že je synem jednoho ze spolumajitelů klubu, kterým je bohatý podnikatel Martin Morgan.

Vedení Swansea se však ohradilo proti tomu, že by podavači míčů měli od vedení klubu instrukce, aby míče vraceli hráčům pomaleji. „Určitě jsme jim nic podobného nedoporučovali,“

Navíc se na základě opakovaných záběrů ukázalo, že Hazard ani na zemi ležícího podavače míčů nohou nezasáhl. Na stranu fotbalisty Chelsea se navíc postavily také další známé osobnosti. „Hazardovou jedinou chybou bylo, že ho nenakopnul ještě víc,“ napsal záložník Queens Park Rangers Joey Burton.


Eden Hazard frappe un ramasseur de balle, Eden... by FootPlusTunisie

Podavač míčů Charlie Morgan předstíral, že ho Eden Hazard zasáhnul kopačkou. Jak ukázaly televizní záběry, nebyla to pravda.
Podavač míčů Charlie Morgan předstíral, že ho Eden Hazard zasáhnul kopačkou. Jak ukázaly televizní záběry, nebyla to pravda.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud