Richard Šíma
8. února 2014 • 11:49

Koubek poklábosil s legendárním Hagim: Je to sympaťák!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako staří přátelé, kteří se nějaký čas neviděli a teď se rádi potkali, se k sobě měli slávistický trenér Miroslav Koubek a rumunská fotbalová legenda George Hagi. Potkali se na tréninkovém hřišti v turecké Antalyi, kde se nyní na jarní část sezony připravuje jak Slavia, tak také Viitorul Constanta. A družně, byť vcelku krátce, spolu pohovořili.



Bývalý hráč Realu Madrid i Barcelony je vlastníkem rumunského klubu. A z této pozice také dohlíží na průběh přípravy svého týmu v Turecku. Jeho Constanta dokázala ve středu Slavii porazit 1:0.

A o den později se oba týmy ve sportovním centru v Antalyi znovu potkaly. To když Slavia po tréninku opouštěla hřiště a hráči Viitorulu se na trávník chystali vyběhnout.

Když se obě skupiny míjely, Koubek se u Hagiho zastavil. Rumunova tvář se rozjasnila, jak by ne, den staré vítězství ještě hřálo.„Byl to včera dobrý mač,“ pronesl diplomaticky. Koubek hozenou rukavici přijal. „Jó, byl. Nám někteří kluci scházeli, postavil jsem mladý tým. Jak dlouho se ještě zdržíte? S kým ještě budete hrát?“ zajímal se trenér Slavie. „Baník Ostrava,“ nezůstal Hagi Koubkovi dlužen odpověď.

Bývalý trenér ostravského týmu se nad tou informací pousmál a pak se chvatně rozloučil. „Je to sympatický chlap, tenhleten Hagi. Člověk se s takovou legendou rád setká,“ komentoval trenér červenobílých chvíli strávenou s někdejší rumunskou hvězdou.

„Ale už jsem ho nechtěl zdržovat, mají před tréninkem, sám to nemám rád. Ale škoda, že jsme je neporazili. Herně jsme na to měli. Kdyby nám nechyběl Necid, nebylo co řešit,“ nezapřel Koubek, že je především trenérem, jehož víc než setkání s legendou zajímá výsledek zápasu, byť jen přípravného.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud