5. února 2014 • 14:01

Dřina i smích. Se Slavií cvičila step aerobik i turistka z hotelu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia nabírá formu na ligové jaro v Turecku. A užije si u toho i hodně legrace. Třeba, když si po tréninku hráči rozhodli přidat trochu step aerobiku. Nevelela jim žádná pohledná cvičitelka, ale obránce Milan Nitrianský. K hráčům Slavie se pak přidávali i hoteloví hosté.



Mohli by mít starostí plnou hlavu, protože je čeká boj o záchranu, být unavení z tvrdé tréninkové dřiny, to ale pro fotbalisty Slavie neplatí. Pražané sice na soustředění v Turecku dřou, ale dokážou se i dobře zabavit. Třeba, když se rozhodli po tréninku přidat si ještě lekci step aerobiku, které zveřejnily stránky www.slavia.cz.

VIDEO: Podívejte se na step aerobik v podání fotbalistů Slavie

„Tři, dva, jedna, teď,“ odstartoval cvičení Nitrianský a už to jelo. Makat začala s fotbalisty i jedna z turistek, což hráče pobavilo. Zkušeného záložníka Karla Pitáka vše rozesmálo, nevěřil, že se něco takového může stát a stejně jako někteří další hoteloví hosté cvičící skupinku opustil.

Naopak žena ve středních letech naopak se slávisty držela krok, byť občas ztratila rytmus i tempo, zastavila se a sledovala, co právě hráči Slavie dělají… O dobrou zábavu nebyla nouze. Na konci cvičení jí také fotbalisté za odvahu zatleskali.

S fotbalisty Slavie si zacvičila na soustředění v Turecku step aerobik i jedna z turistek. Na konci ji sešívaní odměnili potleskem
S fotbalisty Slavie si zacvičila na soustředění v Turecku step aerobik i jedna z turistek. Na konci ji sešívaní odměnili potleskem

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud