18. července 2007 • 00:00

Palát bude hrát v Rusku

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Marek Čech bude mít ve Vladivostoku po boku krajana. Po třech letech ve službách Mladé Boleslavi míří do tohoto ruského klubu obránce Marián Palát.



Fotbalový obránce Marián Palát dnes přestoupil z Mladé Boleslavi do ruského Vladivostoku, kde podepsal tříletý kontrakt. ČTK to potvrdil sportovní ředitel Středočechů Zdeněk Kudela. Palát sice ještě odcestoval s mladoboleslavským týmem na soustředění do Rakouska, ale tam se už do hry nedostal. "Dnes ráno odcestoval za svým novým klubem, s nímž jsme se již domluvili. Jde o třicetiletého hráče, pro kterého je to velká šance, a je to i ocenění práce našeho klubu," uvedl Kudela. Obránce, který začínal s fotbalem v Bystřici pod Hostýnem, ukončil svou prvoligovou kariéru v české nejvyšší soutěži s bilancí 81 utkání a sedmi branek. Mladou Boleslav opouští po třech letech, předtím působil také v Pardubicích, Bohemians Praha a Českých Budějovicích. Ve Vladivostoku se stane spoluhráčem českého brankáře Marka Čecha.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud