21. července 2007 • 00:00

Završte fotbalové Nagano!

Autor: Sport
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odjížděli v tichosti, nikdo s nimi nepočítal. Teď ale stačí, aby porazili silnou Argentinu a budou z nich mistři světa. Jízda reprezentace do 20 let v lecčem připomíná cestu hokejistů za zlatem v Naganu.



Odjížděli v tichosti, nikdo s nimi nepočítal. Teď ale stačí, aby porazili silnou Argentinu a budou z nich mistři světa. Jízda fotbalové reprezentace do 20 let v lecčem připomíná cestu hokejistů za zlatem na olympiádě v Naganu 1998. A z fotbalové party trenéra Soukupa je rovněž cítit odhodlání udělat i ten poslední krok. A to i přesto, že Argentina, pětinásobný mistr světa v této věkové kategorii, je favoritem duelu. Výhodou českého výběru zase může být fakt, že finále se bude hrát na umělé trávě. A s ní mají Fenin, Petr a spol. víc zkušeností. "Navíc nahrává defenzivněji laděným týmům," připomínají experti. Finále začne v Torontu zítra ve 21.15. A redaktor deníku Sport je přímo na místě zápasu, který vejde do českých fotbalových dějin!

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud