8. července 2014 • 19:35

SKANDÁL v Evropské lize. Brankář při střele nadskočil, prodal zápas?

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Evropská liga, první předkolo, souboj černohorského trpaslíka se slovinským vicemistrem. Neatraktivní utkání Čeliku Nikšič s FC Koper plní stránky evropských deníků. Důvodem je podezření z korupce, zápas skončil očekávaným výsledkem 0:5, k čemuž přispěl i domácí brankář, který při jedné střele naskočil.



Tím, kdo má z ostudy kabát a brzy možná bude čelit otázkám vyšetřovatelů z UEFA, je čtyřiadvacetiletý Vladan Giljen. Nejenže se jedné střele nesnažil zabránit, ale míči mířícímu do sítě se dokonce raději nadskočením vyhnul. Ostuda.

VIDEO: Podívejte se na Giljenovu komedii

Hosté ze Slovinska vyhráli první zápas 1. předkola 5:0 a přesně takový výsledek sázkové kanceláře dopředu očekávaly. „Teď je to 0:0, ale do poločasu to bude 0:2. A celkově padne alespoň pět gólů,“ předpověděl Francesco Baranca ze společnosti Federbet, která monitoruje sázky po celém světě.

A jak řekl, tak se stalo! Koper první půli opravdu vyhrál 2:0 a po závěrečném hvizdu slavil pětigólové vítězství!

Čelik domácím výpraskem obstojně navázal na minulý rok, kdy ve stejné fázi soutěže schytal od maďarského Honvédu ve dvou zápasech 13 gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud