23. června 2014 • 14:49

Liberec si v EL zahraje s Košicemi, Boleslav může jet až do Ázerbájdžánu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Liberce se v 2. předkole Evropské ligy utkají s Košicemi. Mladá Boleslav narazí na vítěze duelu úvodního předkola mezi ázerbájdžánským týmem Gabala a bosenským Širokým Brijegem. Oba české kluby začnou doma. Rozhodl o tom dnešní los ve švýcarském Nyonu. Průběh losování jsme sledovali ONLINE na iSport.cz.



Na prestižní souboj proti Liberci se může těšit český trenér Košic Radoslav Látal, asistenta mu dělá další Čech Jiří Neček. Kapitánem týmu je Peter Šinglár, který v letech 2004 až 2008 působil v Liberci.

Duel proti krajanům čeká také na nové liberecké trenéry - Slováky Samuela Slováka a Jozefa Valachoviče. "Bylo tam těch slovenských mužstev dost, trochu jsem čekal, že to bude některé z nich. Košice určitě patří k těm nejsilnějším týmům, které jsme mohli dostat. Mají za sebou dobrou sezonu, uvidíme, jak moc se jejich mužstvo změní," uvedl pro liberecké internetové stránky Slovák.

Košice v uplynulé sezoně vyhrály Slovenský pohár, v lize obsadily páté místo. "Věřím, že se na ně dokážeme dobře připravit. Důležité bude uhrát na domácím hřišti v prvním utkání co možná nejlepší výsledek," dodal nový liberecký trenér.

Třetí český klub v Evropské ligy Viktoria Plzeň vstoupí do soutěže až ve 3. předkole.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud