28. dubna 2015 • 13:12

Bale za Hazarda, Pedro do Arsenalu? Kdo může v létě změnit dres

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
  • Eden Hazard by se mohl stěhovat do Realu Madrid, opačným směrem by zamířil Gareth BaleEden Hazard by se mohl stěhovat do Realu Madrid, opačným směrem by zamířil Gareth BaleFOTO: Koláž iSport.cz

    Fotbalová sezona šplhá na samotný vrchol, v největších soutěžích se bojuje o tituly. Klubov manažeři už ale teď horečně přemýšlí, kým své kádry oživit. V létě se určitě urodí několik zajímavých transferů. Podle deníku Sun by Eden Hazard mohl z Chelsea zamířit do Realu Madrid výměnou za Garetha Balea. Jaké další velké transfery se ještě mohou urodit?

  • Gareth Bale za Edena Hazarda

    Záložník Realu Madrid Gareth Bale Záložník Realu Madrid Gareth BaleFoto EPA

    Eden Hazard roste v lepšího a lepšího fotbalistu, v letošní sezoně aspiruje v Anglii na Hráče roku. Nebýt 24letého křídelníka, těžko by Chelsea mohla stát tak blízko titulu. Přesně takoví hráči přitahují mocný kolos z Madridu. Podle deníku Sun by Real mladého Belgičana rád získal výměnou za Garetha Balea. "Jestli chtějí Hazarda, zaplatí za každou jeho nohu 100 milionů liber. Nebo 100 milionů liber a jednoho ze tří nejlepších hráčů Realu," prohlásil nekompromisně Mourinho.

  • Pedro do Arsenalu

    Útočník Barcelony Pedro Útočník Barcelony PedroFoto EPA

    Španělský forvard má velkou smůlu. V Barceloně se může na hřišti přetrhnout, ale stejně bude až tím čtvrtým vzadu. Po příchodu Luise Suáreze ztratil minuty na hřišti a mluví se o tom, že bude hledat uplatnění jinde. Velký zájem podle britských médií projevuje Arsenal. V londýnském klubu by rádi, aby obnovil spolupráci s Alexisem Sánchezem, kterého z Barcelony koupili minulé léto. Cena? 30 milionů liber (1,2 miliardy korun).

  • Yaya Touré do Interu

    Záložník Manchesteru City Yaya Touré Záložník Manchesteru City Yaya TouréFoto Reuters

    Jednou z příčin, proč to během klíčového období sezony v Manchesteru City drhne, jsou výkony Yayi Tourého. Klíčový muž zálohy nejdřív reprezentoval Pobřeží slonoviny na Africkém poháru, poslední týdny se potýká se slabší formou. 31 letý vysoký středopolař nedávno prohlásil, že je připravený na novou výzvu. Velmi hlasitě zní vábení z Interu Milán, kde působí Roberto Mancini. S Tourém má ze společné doby strávené v City výtečný vztah a o jednoho z nejlepších záložníků světa hodně stojí. Připravena je údajně čtyřletá smlouva na 4,5 milionu eur ročně plus štědré bonusy. Do hry by ale mohlo vstoupit i bohaté PSG...

  • Jack Wilshere do City

    Záložník Arsenalu Jack Wilshere Záložník Arsenalu Jack WilshereFoto Reuters

    Věčně zraněný supertalent Jack Wilshere, kterého si Arsenal vypiplal ve vlastní akademii v prvotřídní hvězdu, by v létě mohl vybalit kopačky v jiné kabině. Teprve 23letý fotbalista, který za první tým nastupuje od roku 2008, by se mohl stěhovat víc na sever. O anglického reprezentanta stojí Manchester City, pravidelný "vykradač" hvězd Arsenalu. "Kanonýrům" bohatí šejkové už v minulosti přetáhli Adebayora, Kolo Tourého, Clichyho, Nasriho nebo Bacary Sagnu. Za ně utratili přes 100 milionů liber (2,8 miliardy korun). Wilshere by mohl být dalším v pořadí...

  • Theo Walcott do Liverpoolu

    Útočník Arsenalu Theo Walcott
    Video se připravuje ...

    26letého křídelníka by ve svém kádru rád viděl trenér Liverpoolu Brendan Rodgers. Walcotta podobně jako Wilshera trápí častá zranění, v plné formě a zdraví ale platí za jednoho z výjimečných fotbalistů. V Arsenalu mu z běžícího kontraktu zbývá poslední rok, podle britského Mirroru se o jeho budoucnosti rozhodne v nejbližších týdnech.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud