11. ledna 2016 • 22:24

Messiho večer. Mával synkovi, Ronaldo se dvořil jeho Antonelle

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Popáté stál na pódiu se Zlatým míčem. Popáté děkoval rodině, spoluhráčům i všem nejbližším za to, kam se až ve fotbale dostal. Lionel Messi se po dvouleté nadvládě Cristiana Ronalda znovu laskal s trofejí pro nejlepšího fotbalistu světa. Doprovod mu dělala překrásná přítelkyně Antonella Roccuzzo, v hledišti nechyběl ani jeho starší syn Thiago.



Messi si korunovaci po dvouleté pauze moc užíval. "Tohle je pro mě velmi speciální moment poté, co jsem jen sledoval vítězství Cristiana. Neuvěřitelné, že je to můj pátý Zlatý míč. To je mnohem víc, než jsem si vysnil jako malý chlapec," soukal ze sebe ve španělštině.

Osmadvacetiletý útočník byl hlavním favoritem na prestižní trofej, v Curychu přebíral Zlatý míč už popáté. "Chtěl bych poděkovat všem, kteří mě volili, spoluhráčům a fotbalu obecně za všechno, co mi dal. To špatné i dobré mě vždy donutilo růst a učit se," ohlédl se za mimořádným rokem, ve kterém pomohl Barceloně ke čtyřem trofejím.

Messi dorazil na slavnostní večer s dlouholetou přítelkyní Antonellou Roccuzzo, vidět byl i jeho starší syn Thiago. Tomu Messi mával hned z pódia, letos čtyřletý chlapec mu dlaní ukazoval, že anketu vyhrál už popáté.

Lionel Messi na předávání Zlatého míče s přítelkyní Antonellou Roccuzzo
Lionel Messi na předávání Zlatého míče s přítelkyní Antonellou Roccuzzo

Partnerce barcelonské hvězdy to ve světlých přiléhavých šatech opět výjimečně slušelo. Při ceremoniálu se s ní zdravili Neymar i Cristiano Ronaldo , kteří vedle Antonelly seděli.

Messi i Ronaldo tentokrát oblékli decentní tmavé obleky, třetí v anketě Neymar strávil večer s kloboukem na hlavě. Všichni tři si na tiskové konferenci, která předcházela slavnostnímu vyhlášení, vzájemně notovali.

"Od Messiho bych si vzal levačku," vtipkoval Ronaldo. "Oba dva jsou mimořádní hráči, tvoří historii," smekl před zkušenější dvojicí Neymar, který se do nejlepší trojky dostal poprvé.

Mezi čestnými hosty zaujal zlatavý model mladé hvězdy Juventusu Paula Pogby, který nasadil i velmi zajímavé brýle. Vše korespondovalo s jeho extravagantním účesem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud