16. října 2020 • 19:15

Reakce z fotbalu na zatčení Berbra: radost, srandičky i chvála Prymuly

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
12
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ačkoliv český fotbal kvůli koronavirovým opatřením stojí a stadiony o víkendu zůstanou prázdné, klid rozhodně nepanuje. Zpráva o zatčení místopředsedy FAČR Romana Berbra a rozsáhlém policejním vyšetřování v sídle asociace vyvolala obrovský rozruch. A to i na sociálních sítích. Jaké reakce z fotbalového prostředí během pátečního dne přicházely? Ozval se třeba teplický záložník Tomáš Kučera, kterého s Berbrem pojí jedna starší kauza…



Dlouholetý předseda Plzeňského krajského fotbalového svazu nemá mezi fanoušky zrovna dobrou pověst. Často se mluví o tom, že Berbrův vliv na rozhodčí je mnohem větší, než by z jeho pozice být měl. A v minulosti už byl spojovaný s různými aférami, i když žádný trest nikdy nedostal.

Není proto překvapivé, že reakce fotbalových příznivců na Berbrovo zatčení byly pozitivní. „Prymulovi se povedlo zavřít i Berbra, to je bůh!“ radoval se v nadsázce známý herec Ladislav Hampl, mimochodem fanoušek Slovanu Liberec.

Moderátor pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport Petr Svěcený zase napsal: „Černokněžník zatčen! Kdo to teď bude řídit?“

Stručně se vyjádřil teplický záložník Tomáš Kučera, který dal najevo, že policii ve vyšetřování drží palce. Ten před dvěma lety v dnes už hodně proslavené nahrávce Off Season rapera Cashanovy Bulhara mluvil mimo jiné o Spartě nebo právě o hlavních postavách českého fotbalu.

„Je*u toho Berbra a samozřejmě Peltu,“ zněl tehdy výrok, za který Kučera nakonec skončil až u Etické komise FAČR, jež mu vyměřila šedesátitisícovou pokutu za znevážení dobrého jména fotbalu.

A jisté teď taky je, že známý pokřik „Berbr ven“ fanoušci ze svého repertoáru asi na nějaký čas vyřadí…

Prohlédněte si nejzajímavější reakce na zatčení Romana Berbra v GALERII:

Ladislav Hampl v nadsázce velebil Romana Prymulu
Ladislav Hampl v nadsázce velebil Romana Prymulu

Vstoupit do diskuse
12

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud