3. července 2022 • 20:00

Tři makrely: Hložek, Karabec a Krejčí. Co je spojuje? A jak přezdívka vznikla?

Autor: map
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V šestnácti debutoval Adam Hložek ve sparťanském áčku a během rekordně krátké doby se stal nepostradatelnou oporou Letenských. Teď se Sparta s generačním talentem, jenž tu nebyl od dob Tomáše Rosického, rozloučila stylově: dojemným a zároveň vtipným dokumentem mapujícím úplně první fotbalové krůčky devatenáctiletého talentu z Ivančic až po současnost poté, co se stal lídrem kabiny, na kterého ostatní parťáci spoléhají. Unikátní film Předurčen k úspěchu plný do této doby utajených záběrů včetně rozhovorů Adamových nejbližších, ať už z rodinného nebo fotbalového prostředí, je exkluzivně ke zhlédnutí na webu iSport.cz.



Díky filmu jsme se seznámili s „Třemi makrelami“. Tedy nerozlučnou trojicí ve složení Adam Hložek, Adam Karabec a Ladislav Krejčí mladší. Jak ke vzniku této party došlo? „S Krejdou - druhým bráškou, a Dočkim jsme byli ve vířivce. Kara se před starejma nebavil, ale nadhodili jsme téma, že si dělá řidičák a koupí si auto. Krejda se ho zeptal, jaké auto by si přál a on mu odpověděl, že něco z továrny. Krejda se začal smát a řekl, že to je IQ zmrzlé makrely. Pak se k tomu přidal Hložan a automaticky do toho přijali i mě,“ směje se mladší z Krejčích.

Makrely ve filmu potkáme několikrát – Ladislav Krejčí mladší s Adamem Karabcem totiž patřili k nejbližším parťákům sparťanského supertalentu Adama Hložka. Na ukázku z filmu se podívejte ve videu.

Podívejte se na CELÝ FILM: Adam Hložek, předurčen k úspěchu
Video se připravuje ...

Fotbalová Sparta natočila film o Adamu Hložkovi a jeho dosavadní cestě
Fotbalová Sparta natočila film o Adamu Hložkovi a jeho dosavadní cestě

Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud