Jiří Fejgl
Premium
9. srpna 2022 • 04:30

Pivo po zápase: Ano, nebo ne? Rozdíl mezi sporty, jde i o tmelení party

Autor: Jiří Fejgl
Vstoupit do diskuse
4
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jde o kruciální problém, nebo o zprofanovanou bouři ve sklenici vody? Biatlonista Michal Krčmář, jeden z uctívaných českých sportovců, se pozastavil nad slovy libereckého fotbalisty Micka van Burena, který se jal oslavit sobotní hattrick proti Teplicím pivem.



Zaválel jako ještě nikdy v Česku, dal tři branky. Mick van Buren pak pronesl před novináři: „Máme týmovou večeři a zítra volný den. Proto bude klasická česká oslava, dáme si pár piv.“

Stalo se v sobotu po šesté hodině odpolední. Večer pak olympijský medailista Michal Krčmář vyťukal na Twitter – v českém prostředí – nečekanou reakci: „Takhle úroveň profi sportu u nás nezvedneme! Je mi jedno, jaké jsou zvyky atd., prostě tohle je špatně! Jak pak přistoupí mladá generace ke sportu?“

„Mám na to dva úhly pohledu,“ reagoval Ondřej Kraják, kondiční trenér, který působil u fotbalového týmu Hradce Králové, u reprezentace do jedenadvaceti let a stará se například o reprezentanta Tomáše Petráška či brankáře Tomáše Koubka.

Dá se celkem úspěšně odhadnout, co má na mysli. Zaprvé jde o vhodnost pití

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud