12. prosince 2023 • 19:40

Neumann a večírek? Téma na Strahově rezonuje. Rezignovat odmítl, ale...

Autor: mik, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
23
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rezignovat na pozici člena výkonného výboru FAČR na jednání v minulém týdnu Tomáš Neumann, účastník reprezentačního mejdanu v olomouckém Belmondu, odmítl. „Neviděl pro to důvod,“ vysvětlil Jiří Šidliák, místopředseda za Moravu. A protože ho dle stanov může odvolat pouze valná hromada, v asociaci zůstává. V dceřiné obchodní a marketingové společnosti STES, kde coby OSVČ působí jako obchodní manažer, však Neumann podle informací deníku Sport a webu iSport.cz z rozhodnutí managementu skončí.



„Vylučuji a v žádném případě není pravda, že bych doprovázel hráče národního týmu na jejich večerní akci nebo se na organizaci této akce jakkoliv podílel. V Olomouci jsem byl na večeři se svoji dcerou, která v Olomouci studuje, a s členem VV FAČR panem Nezvalem a jeho rodinou,” vysvětloval Neumann svou účast v Belmondu.

„Uvědomuji si, že společná fotka s jedním z hráčů nepůsobí pro veřejnost důvěryhodně, ale sám jsem inicioval odchod hráčů na hotel. Celá situace je souhrou výše uvedených okolností a samozřejmě, že si jako člen VV FAČR uvědomuji její závažnost,” pokračoval ve vysvětlení.

V sídle na pražském Strahově to bylo velmi rezonující téma posledních dní - a bude i nadále. Neumannovi ještě zůstává funkce hlavního trenéra futsalové reprezentace, se kterou se v pátek představí v rámci elitní skupiny kvalifikace MS 2024 ve španělském Albacete.

Pokračovat ve STES nebude ani bývalý fotbalista Tomáš Egert (partnerships manager), jenž ve velké konkurenci uspěl ve výběrovém řízení Red Bullu.

Vstoupit do diskuse
23

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud