15. dubna 2008 • 00:00

Střihavka na jaře skončil

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro útočníka Davida Střihavku ze Slavie Praha předčasně skončila jarní sezona. Hráč v pondělí podstoupil ve střešovické nemocnici u klubového lékaře Jiřího Fouska operaci ramena.



Pro útočníka Davida Střihavku ze Slavie Praha předčasně skončila jarní sezona. Hráč v pondělí podstoupil ve střešovické nemocnici u klubového lékaře Jiřího Fouska operaci ramena a minimálně na tři týdny musí na fotbal zapomenout. Střihavka, který do Slavie přišel v zimní přestávce na půlroční hostování z druholigového anglického klubu Norwich City, se zranil už po deseti minutách nedělního duelu 25. ligového kola proti Liberci. "Stalo se mi to při souboji s Košťálem. Přepadl jsem přes jeho nohu na rameno. Myslel jsem si, že jej mám vyhozené, snažil se to nějak napravit, ale ukázalo se, že to nejde," řekl Střihavka. "Při operaci mi lékaři sešili vazy a nějak sdrátovali spojení klíční kosti s lopatkou," dodal. Přednedávnem podobný zákrok absolvoval i reprezentační obránce Radoslav Kováč. "Po třech týdnech prý začal hýbat s rukou a pomalu začal trénovat. Z toho je jasné, že sezona pro mě skončila," uvedl Střihavka, jenž by rád ve Slavii zůstal i další sezonu. Vedle Střihavky nemůže kouč Slavie Karel Jarolím počítat ani s dalšími útočníky. Mimo hru je zraněný Milan Ivana a ještě jeden zápas bude pykat za osm žlutých karet Goče Toleski.

Témata: 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud