1. června 2010 • 20:47

Čechovou překážkou do Realu je Casillas, říká agent

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebýt Ikera Casillase, jednoho z nejlepších brankářů na světě, přestup Petra Čecha do Realu Madrid by nabral reálnějších parametrů. Alespoň si to myslí hráčův agent Pavel Zíka, který zprávy o případném transferu neoznačuje za nesmysl.



Spekulace o Petru Čechovi a Realu Madrid se vyrojily před pár dny. Český brankář přiznal, že pokud by přišla konkrétní nabídka, zřejmě by ji neodmítl.

Kapitáni Polska a Slovenska po zápase: Lewandowski (vlevo) a Petr ČechFoto Jaroslav Legner (Sport)

Přesto zůstává při zemi. Uvědomuje si, že branku královského celku hájí odchovanec Iker Casillas.

A právě tento muž brání tomu, aby Čech do Španělska zamířil.

„Chelsea má Petra a Real zase Casillase. Víc k tomu nemůžu dodat,“ řekl agent Pavel Zíka. „Jsou to momentálně nejlepší gólmani na světě, protože Buffonovi se sezona moc nepovedla.“

Přestup nevidí reálně ani Čech. Jedinou možností by bylo, kdyby se třeba Casillas rozhodl odejít.

Španělský gólman Iker CasillasFoto ČTK/AP

„Jestli je to možné? Ve fotbale se může stát cokoliv. Ale několikrát jsem v Madridu byl a Iker tam je naprostý fenomén. Lidi ho milují,“ uvedl Zíka.

Spekulace by přesto nesmyslem nenazýval. „Nechme tomu nějaký vývoj. Všechno má logickou souvislost, neboť Petr a trenér José Mourinho mají spolu výborný vztah,“ míní.

Podle Zíky jsou tyto zprávy zajímavé pro čtenáře také proto, že moc českých fotbalistů s Realem Madrid spojováno nebylo.

„Když se podíváme po českém trhu, tak při vší úctě ke všem hráčům, se nikomu jinému něco podobného nepodaří. Pro Petra je to určitě pocta,“ dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud