30. srpna 2010 • 11:57

Hvězdu Arsenalu zatkla policie po bitce na ulici

Autor: luk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nastupující hvězda anglického fotbalu Jack Wilshere byla o víkendu zatčena poté, co se zúčastnila pouliční rvačky. Záložník Arsenalu policisty ujišťoval, že se do bitky vložil jen kvůli tomu, aby rozkohoutěné strany uklidnil. 18letý reprezentant byl z vazby propuštěn na kauci.



Nedávno si proti Maďarsku odbyl debut v národním týmu Anglie, čím dál víc se prosazuje i v dresu Arsenalu. Přesto to pro záložníka Jacka Wilshereho nejsou jen dobré časy. V neděli mu náladu zásadně pokazil moment, po kterém ho policisté posadili na nějakou dobu za mříže.

Co se stalo? To je vlastně docela těžké zpětně zjistit. Jasné je, že v neděli ve 2.45 ráno policie zasahovala u potyčky, při které se lehce zranil jistý muž se ženou. „Čtyři lidé byli následně zadrženi kvůli podezření z napadení,“ stojí v policejním prohlášení. Jedním z nich měl být i Wilshere, jehož krátce poté pustili domů na kauci.

Podle svědků listu Daily Mail se Wilshere snažil dostat z místa incidentu rychle pryč, policie ale stačila jeho taxík zastavit. Ani oni ovšem nedokázali přesně popsat, o co v téhle pranici šlo.

„Nastal obrovský chaos,“ řekl listu jeden ze svědků. „Dívka s poraněnou rukou ječela povalená na zemi, hodně křičeli i ostatní. Jeden z mužů měl tvář celou od krve, tekla mu z úst a z nosu. Všechno to vypadalo hodně hloupě, jindy to je tady slušná čtvrť.“

Mladý záložník Jack Wilshere z Arsenalu (vpravo) má po víkendovém tahu oplétačky s policií.Foto Reuters

Fotbalista v noci na neděli slavil ligovou výhru nad Blackburnem. Přes svého agenta později vzkázal, že se do problémů zapletl jen kvůli tomu, že se snažil pouliční strkanici mezi svou partou a skupinou zmíněného páru udobřit.

„Policie dala velmi zřetelně najevo, že Jack byl zadržen jen jako důležitý svědek. Proto je nepravděpodobné, že by měl čelit jakýmkoliv dalším postihům,“ vysvětlovala agentura, jež fotbalistu zastupuje.

Wilshere je jedním z mála současných anglických supertalentů. Má velkého zastánce v klubovém trenérovi Arséne Wengerovi, který se velmi podivoval, když Fabio Capello mladého záložníka nenominoval k nadcházejícím kvalifikačním duelům proti Bulharsku a Švýcarsku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud