Zdeněk Janda
Premium
22. ledna 2019 • 05:00

Jágr se nenechá odradit, chce hrát! Ulehl s chřipkou, ale o konci neuvažuje

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Může vám to připadat jako sága s nejistým koncem. Pochyby zaznívají: vrátí se vůbec ještě Jaromír Jágr na led? Nebo už se legendární útočník, kterému bude v únoru sedmačtyřicet, smiřuje s tím, že přichází hokejový konec? I když teď ulehl s chřipkou a musel odložit i sobotní start ve Vsetíně, odhodlání v něm pořád dřímá. Podle informací Sportu nic nevzdává. Rytířům chce přímo na ledě pomoct vrátit se do extraligy. V článku pro iSport Premium najdete i anketu hokejových osobností, které se k Jágrově budoucnosti na ledě vyjadřují.



Pod vlivem nedávného oznámení konce kariéry fotbalového brankáře Petra Čecha, o deset let mladšího, se sice může zdát, že věk i nalomená mysl dožene k podobným úvahám nejslavnějšího českého sportovce, jenže nenechte se mýlit.

Ne, ne, ne.

U Jaromíra Jágra s vážnými myšlenkami, že by to zapíchl, nepochodíte. „Budu hrát do pětapadesáti. V tu dobu vstřelím za Kladno vítězný gól v extralize a vyhrajeme titul,“ žertoval nedávno přímo v kabině, kdy pro Sport rozebíral situaci v NHL. Pak padla i otázka na jeho aktuální rozpoložení… Tuhle hlášku vypálil se svými typickým šibalským úsměvem. A zaplul do šatny.

Jisté je, že o návratu do akce uvažoval už víckrát. Okolnosti ovšem byly proti. Naposledy se měl při zápase objevit v sobotu ve Vsetíně. Jenže na poslední chvíli se poranil. Včera se chystal v Kladně na led v rámci akce Týden hokeje, kdy měl potěšit malé děti, ale chvíli předtím se omluvil. Plány rozmetala chřipka.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud