Jaroslav Kalina
Premium
3. února 2019 • 12:45

Shoříš, č***ku! Karabáček promluvil o výbuchu na sudí i restartu kariéry

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Česka se vracel jako velký talent. Hokejový útočník Václav Karabáček (22) přicházel po pěti letech strávených v zámoří do extraligy jako zvučná posila. Majitel stříbrné medaile z mistrovství světa hráčů do 18 let 2014 však nesplnil očekávání brněnské Komety ani Hradce Králové a zamířil do prvoligových Českých Budějovic. V dresu Motoru pookřál a stal se platným hráčem. „Co bylo, to bylo. Já už mířím dál a snažím se být čím dál lepší,“ řekla opora Jihočechů po prohře 2:4 s Kladnem. Někdy ale na ledě neovládne své emoce, jako při incidentu s rozhodčím, ke kterému se v rozhovoru pro iSport Premium vyjádřil. Promluvil i svém angažmá v Kometě či Hradci.



V soukromí je velice vstřícný a přátelský. Když se však Václav Karabáček dostane na led, snaží se všechno udělat pro vítězství a na věci okolo nemyslí. Porážky překousává hodně těžce.

Před třemi týdny během zápasu se Slavií (Motor prohrál 2:3) 20 vteřin před koncem za nepříznivého stavu neudržel nervy na uzdě a pustil se do bitky s kapitánem Pražanů Janem Novákem. To ale bylo to nejmenší, v záchvatu vzteku poté začal mladý forvard křičet na jednoho z rozhodčích: „Ty shoříš, já tě zapálím, čů**ku!“ Odchovance pražských Letňan tento incident hodně mrzí.

Co se vám v ten moment honilo hlavou, když jste sudímu vyhrožoval, že ho zapálíte?
„Trošku mi přeskočilo v hlavě. V tu chvíli už jsem byl v laufu. Měl jsem červeno před očima. Co k tomu jiného říct? Moc mě to mrzí a omlouvám se. Tohle už se nesmí nikdy opakovat.“

Dvacet vteřin od porážky se Slavií bylo zřejmě velice těžké udržet emoce, viďte?
„To je jasný. Když prohráváme, nedáváme šance, tak ty emoce s vámi vždycky hrozně cloumají.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud