9. ledna 2013 • 18:00

Sehnali si náhradu za Ovečkina, Dynamo si bere Petružálka

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ztratili Alexandra Ovečkina a potřebovali zacelit velkou díru v sestavě. A tak si moskevské Dynamo vyhlédlo Jakuba Petružálka (27), jenž opouští Amur Chabarovsk a po víkendovém Utkání hvězd v Čeljabinsku se bude hlásit v Moskvě na novém pracovišti.



Amur už nemá reálnou šanci postoupit do play off, alespoň vydělal na transferu svého nejlepšího hráče. V Dynamu bude Petružálek působit minimálně do konce ligového ročníku.

„Odeslali jsme potřebné dokumenty k registraci na ústředí KHL, přestupu už by nemnělo nic bránit,“ informoval iSport.cz Michal Leimberger ze společnosti Global Management Group, jež hráče zastupuje. Součástí transakce je i přesun švédského útočníka Richarda Gyngeho z Dynama do týmu pražského Lva.

O Petružálka se zajímalo vícero ambiciózních klubů z KHL, ale nakonec rozhodla atraktivní lokalita místa a organizace, která to loni na jaře dotáhla až k triumfu v Gagarinově poháru. Petružálek v třetím týmu Západní konference rozšíří českou kolonii, v týmu působí obránce Filip Novák a útočník Marek Kvapil.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud