7. října 2021 • 20:48

Will se činil v KHL. Chabarovsku pochytal 51 střel! Výhru trefil Sedlák

Autor: ČTK, kal, ros
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Roman Will zazářil v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy v brance Čeljabinsku, k výhře 2:0 v Chabarovsku pomohl málo vídanými 51 zákroky. Druhou hvězdou duelu byl vyhlášen útočník Lukáš Sedlák, jenž vstřelil po přihrávce Tomáše Hyky vítězný gól.



Devětadvacetiletý Will byl na ledě Amuru v mnohem větší permanenci než jeho protějšek Jevgenij Alikin, na něhož šlo jen 18 střel. V utkání, do něhož zasáhlo sedm českých hokejistů, zaznamenal Will první čisté konto v sezoně a pomohl druhému týmu Východní konference k třetí výhře za sebou.

Sedlák skóroval v 18. minutě v oslabení bekhendovým blafákem a připsal si pátý gól v sezoně, čímž se osamostatnil v čele nejlepších českých střelců. Hyka je zase s 12 body (2+10) nejproduktivnějším Čechem v soutěži. První porážku Chabarovsku po třech výhrách zpečetil ve 46. minutě v přesilovce Nikita Těrtyšnyj.

Na třetí místo v produktivitě mezi českými hráči za Hyku a Sedláka se dotáhl Lukáš Klok. Jeho gól a asistence, kterými zlepšil svou bilanci na devět bodů (2+7), ale Nižněkamsku k výhře nestačily. Dinamu Minsk domácí tým podlehl 3:4 v prodloužení.

Výsledky KHL

Chabarovsk - Čeljabinsk 0:2 (Sedlák 1+0, Hyka 0+1, čisté konto Will), Čerepovec - Jaroslavl 1:5, Kazaň - Magnitogorsk 1:3, Nižněkamsk - Dinamo Minsk 3:4 v prodl. (za domácí Klok 1+1).

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud