10. listopadu 2015 • 08:50

To je dříč. Hanzalův tygří skok oživil skomírající Coyotes

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

K černé práci, svému dennímu hokejovému chlebu, přidává Martin Hanzal letos nadstavbu. Se třinácti asistencemi je útočník Arizony dělený druhý v tabulce nahrávačů celé soutěže. Zatím poslední bod za asistenci si Hanzal připsal za obětavou rybičku v noční přetahované s Anaheimem.



Díky ní přesilové komando Coyotes udrželo útočné pásmo, Anthony Duclair na kruzích napálil puk a hosté ve 23. minutě snížili na 1:2. Dvanáctý zápas pro Hanzala, třináctá asistence.

Lépe v NHL zatím přihrává jen loňský vítěz Art Ross Trophy Jamie Benn z Dallasu, který má o "áčko" více.

VIDEO: Podívejte se na tygří skok Martina Hanzala

Tato branka zapůsobila jako životabudič, do té doby leklí Kojoti do konce druhé dvacetiminutovky v Honda Center skórovali ještě dvakrát a otočili vývoj utkání. Obě trefy zprodukoval senzačně hrající nováček Max Domi (7+6).

"Jestli se to tady stane mojí oblíbenou arénou? Těžko říct, myslím, že Anthony je větší adept. Vždycky tu hraje ve velkém stylu, je hodně "hot"," zmínil se smíchem parťáka Duclaira dvougólový střelec a chválil i švédského brankáře Anderse Lindbäcka.

"Klobouk dolů, chytal neskutečně," ocenil autora 33 úspěšných zákroků syn slavného bombařďáka a bitkaře Toronta Tie Domiho.

To trenér Anaheimu Bruce Boudreau byl po utkání rozmrzelý. "Každý bod je dobrý, ale doma chcete vždy více. Zejména proti rivalovi z divize, nad kterým navíc vedete 2:0. Měli jsme utkání dovést do vítězného konce. Bohužel jsme náskok neudrželi."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud