3. června 2016 • 08:32

V tomhle teď bude hrát Jágr. Florida představila nové dresy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé po třiadvaceti letech v NHL mění mužstvo Floridy výrazněji své barvy. Tým Panthers včera představil nové dresy, které vypadají tradičněji a mají mimo jiné vojenský odkaz. A to na popud majitele Vinnieho Violy, jenž před lety u armády působil. Slavnostního představení se zúčastnilo několik současných hráčů, ale také známé tváře z historie klubu. Například Radek Dvořák.



Vinnie Viola promluvil tak, jak to dokáží jen skuteční majitelé. Pod novým obrázkem pantera vidí kuráž a chuť vítězit. Těžko s ním ale nesouhlasit v tom, že nový design se skutečně vydařil a týmu na vzestupu by narozdíl od předchozícho střihu měl trochu dodat na vážnosti.

"Logo se povedlo a pro nás to bude nový start," řekla jedna z rostoucích hvězd mužstva Vincent Trocheck. "Herně jdeme poslední roky nahoru, ale nikdy jsme nevyhráli Stanley Cup, tak teď se o to můžeme pokusit s novým vzhledem," pokračoval dvaadvacetiletý americký útočník, který zrovna s klubem licituje o nové smlouvě.

Na vzhledu nových dresů společně s firmou Reebok hodně spolupracoval také syn majitele týmu John Viola, který si myslí, že s touto vizáží bude tým vypadat vážněji a bude ho tak brát i soupeř. Obrázek skákajícího pantera, který doteď zdobil hrudník každého hráče Floridy, zamíří ve zmenšené podobě na helmu. "Patří k naši historii," dodal Viola pro NHL.com.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud