28. srpna 2018 • 17:10

Štědrý šéf. Prsteny pro vítěze Stanley Cupu nechá vyrobit celé firmě

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Partička šťastných se každý rok stane majitelem cenného artiklu, prstene pro vítěze Stanley Cupu. Ten je v NHL běžně určen jen přímým aktérům bojů o nejcennější trofej kolektivních sportů. I když Ted Leonsis, majitel letošních šampionů Washingtonu Capitals udělal malou změnu. Speciální prsten pro vítěze nechá vyrobit všem zaměstnancům své společnosti Monumental Sports & Entertainment, tedy zhruba 500 lidem!



Představte si, že přijdete v pondělí do práce a v mailu najdete zprávu z personálního oddělení: "Stanete se majitelem prstenu pro vítěze Stanley Cupu." Přesně tohle se stalo v pondělí ve firmě Monumental Sports & Entertainment, pod kterou kromě Capitals patří také basketbaloví Washington Wizards, Washington Mystics z ženské WNBA a také celá Capital One Arena.

Vzhled prstenů zatím není veřejnosti jasný, jasné je ale podle Washington Post to, že budou vypadat trochu jinak a nebudou tak vznešené, jako ty, jenž patří hráčům a realizačnímu týmu Capitals. Doručeny by pak měly být v průběhu podzimu.

Jedenašedesátiletý Leonsis, kterému klub patří od roku 1999, se už v dřívější době projevil jako štědrý patron. Například na finále zaplatil přibližně 200 svým zaměstnancům cestu na zápas do Las Vegas (se vstupem na první či druhé utkání) plus ubytování v parádním hotelu. Hezká pozornost! „Tohle bych od majitele firmy nikdy nečekal, myslí na nás jako na rodinu," vykládal tehdy dojatě jeden z manažerů Omar Castro.

Nicméně Leonsis není zdaleka jediným majitelem zámořského sportovního klubu, který dokáže dát svou radost a spokojenost s podřízenými patřičně najevo. Vloni v prosinci rozdala 150 vítězných prstenů také dvojice spolumajitelů Pittsburghu Mario Lemieux - Ron Burkle.

Ještě dál sáhli majitel Cleveland Cavaliers z NBA Dan Gilbert, který prstenů pro své ovečky nechal vyrobit hned 1000 a vlastník Houston Astros z MLB jich před rokem nechal připravit 1100.

No řekněte, dokáže tohle váš šéf?

V červnu slavil Jakub Jeřábek s Washingtonem zisk Stanley Cupu
V červnu slavil Jakub Jeřábek s Washingtonem zisk Stanley Cupu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud