Pavel Bárta
Premium
30. srpna 2022 • 14:45

Ztracenci z Vegas mají po dietě bez play off zase hlad. Pomůže i Kessel

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Phil Kessel byl nadšený. Podepsal jednoletou smlouvu s Las Vegas. „Skvělý tým, který chce vyhrávat. Už se těším,“ rozplýval se 34letý útočník. Odepisovaný svéráz, jenž vystoupal do nečekaných výšin. Zabiják trenérů, co má problémy s nadváhou a nebrání. Ale dvakrát získal Stanley Cup. Představuje to, čím byli Golden Knights na svém začátku před pěti lety. Místo „Zlatí rytíři“ jim říkali Golden Misfits. Druhé slovo znamená Ztracenci.



Sami proti všem. Naštvaní, odhodlaní něco dokázat. Zní to povědomě? Právě v takovém rozpoložení Golden Knights v původní verzi 2017/18 později šokovali hokejový svět a hned postoupili do finále Stanley Cupu. Soupiska přitom byla plná hráčů odložených zbývajícími kluby. Byl na ní v KHL produktivní Rus Vadim Šipačov, který se však ukázal jako jeden velký přehmat. Současný tým pobral celkově víc talentu. Ale jinak se svému předchůdci dost podobá. Jsou tady Golden Misfits 2. Ztracené existence v novém vydání.

V útoku Jack Eichel, Mark Stone, vzadu Alex Pietrangelo a Shea Theodore. Super hráči proti tomu, co nabízeli VGK před ročníkem 2017/18. Dost věcí se dá poměřit na papíře a prostřednictvím čísel. Něco však ne. Kouzlo a motivace

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud