Miroslav Horák
Premium
6. června 2023 • 12:15

Koch poprvé o Arizoně: Úžasný pocit! Měl jít jinam, ale nechtěl čekat

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdřív Klok, po něm Knot a teď Koch. V Arizoně jako by měli specifický postup pro angažování defenzivních posil z teritoria Česka a Slovenska. Právě reprezentační bek našich východních sousedů je třetím řadě, jenž se u Coyotes pokusí prorazit. V kapse má roční dvoucestný kontrakt, podle serveru capfriendly.com v hodnotě 950 tisíc dolarů, což dělá zhruba 21 milionů korun. „Je to úžasný pocit, zároveň velká výzva. Podepsat smlouvu v NHL je snem každého kluka. Udělám maximum, abych se v ní prosadil a udržel co nejdéle,“ reaguje 26letý bek pro iSport.cz. Zajímavé je, že slovenský reprezentant měl původně namířeno jinam. Vysvětlíme…



Výzva je trefný výraz i z toho pohledu, že Lukáši Klokovi ani Ronaldu Knotovi se nepodařilo na první scénu protlouct. Oba navlékali na sebe „jen“ farmářský dres Tucsonu.

Koch je ovšem trochu jiný případ než oba Češi. Ostrost dlouholetého vítkovického beka je vstupenkou do základní sestavy Arizony, ranař z Malacek už v extralize vynikal výborně načasovanými hity, jimiž si mezi českými mantinely sjednával respekt a zároveň přitahoval pozornost skautů zámořských klubů. „Cítím velkou příležitost,“ netají očekávání.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud