2. května 2011 • 12:51

Vytočený Jan Marek: Ukažte mi toho novináře!

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle rozčilený jako v sobotu dopoledne Jan Marek už dlouho nebyl. Doslechl se totiž o článku, který vyšel v sobotním vydání ruského listu Sport Express. V den, kdy tamní média referovala o propadáku sborné s Německem 0:2.



„Být na místě vašeho trenéra Bykova, vyměnil bych každého z dvanácti útočníků!“ svítilo v deníku Markovo vyjádření. Do českého reprezentanta jako kdyby v tu chvíli kopl kůň. Páni, ten měl vztek! Marek se totiž dušoval, že s žádným ruským novinářem v Bratislavě nemluvil, natož o senzační porážce Ruska v premiéře na MS.

Odpoledne vyhledal některé z ruských žurnalistů. „Jaká kritika ruských hráčů? Co jako? Děláte si srandu?“ spustil na ně.

„Co to na mě zkoušíte? Já se na ten hokej ani nedíval. Žádné rozhovory jsem nedával. Kde je ten člověk, který se mnou měl mluvit? Ukažte mi ho! Tohle není poprvé. Jak se mám bránit? Mám mu snad zlomit hůl o hlavu?!“ nepřestával se čertit útočník Hadamczikova týmu.

Ruští novináři se pokoušeli Marka uklidnit, nabídli mu, že ve svých zprávách zmíní jeho dementi. Na právem naštvaného českého útočníka to moc nezabralo. „Ukažte mi ho! Ukažte…“ volal cestou do kabiny.

Markovu hněvu se nelze divit, s ruskými hráči to má už dlouhé roky napnuté. Mezi ním a například Alexandrem Radulovem panuje velká řevnivost. Ti dva se pošťuchují snad při každém vzájemném zápase.

Bykovovi svěřenci neřeší, zda Marek svá vyjádření pronesl, či ne. Až ho na ledě uvidí (zřejmě v osmifinálové skupině), dají mu jistě náležitě najevo, co si o jeho „vyjádřeních“ myslí…

A že odplata od ruských pořízků bolí, to je asi všem jasné.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud