8. května 2011 • 10:52

Fandění na dálku za 500 korun, vyhrajte i vy!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne všichni hokejoví fanoušci se dostanou do Bratislavy, aby podpořili českou reprezentace v boji o titul přímo na stadionu. Vít Holeksa ale Čechům v duelu se Slovenskem fandil alespoň na dálku. A pořádně. Od iSportu tak získává odměnu 500 korun. Posílejte své fotky a vyhrajte i vy!



"Bohužel jsem musel zápas Česko-Slovensko trávit pracovně, tak jsem si na to alespoň patřičně vyzdobil auto," popisuje pan Holeksa. A protože pracuje jako taxikář, musel vyřešit i to, kde se na zápas podívat.

"Díval jsem se na přenosné televizi," usmívá se spokojeně. Jeho vlaječkami poctivě vyzdobený vůz vyhrává pětistovku.

Tu můžete získat i vy, stačí posílat své fanouškovské fotky. Ať už přímo z Bratislavy nebo z náměstí, své oblíbené hospody či obýváku. Stačí fandit Česku a mít vtipný nápad.

Své fotky posílejte na posílejte na mail tip@isport.cz, z došlých fotografií každý den vybereme jednu, která získá 500 Kč.

Finové jako růžová prasátka
Finové jako růžová prasátka

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud