21. května 2021 • 07:07

Hokej v TV: kde sledovat zápasy MS v hokeji? Promítá i autokino

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnes to vypukne! Po roční pauze se hokejoví fanoušci konečně dočkají jedné z největších sportovních akcí roku. V Rize začíná 84. mistrovství světa v hokeji. Kvůli pandemii bez diváků, dokonce i těch lotyšských. Na iSport.cz nyní přinášíme přehled možností, kde a jak MS v hokeji 2021 můžete z domova nebo i auta sledovat.



MS v hokeji 2021 v TV

Česká televize zajistí přenosy ze všech 64 zápasů, 36 z nich půjde živě převážně na ČT Sport, ty zbývající odvysílá ze záznamu nebo je můžete sledovat živě na webu a HbbTV.

Kvůli aktuálním opatřením nebude mít Česká televize po více než deseti letech studio přímo v dějišti turnaje a veškerý servis tak bude dodáván na dálku z Prahy. V Rize budou pouze komentátoři s hokejovými experty a reportérkou Darinou Vymětalíkovou.

Komentátoři MS: Robert Záruba, Tomáš Jílek a Ondřej Zamazal
Experti v Rize: Martin Hosták, David Pospíšil a Petr Hubáček

Kdy a kde sledovat zápasy české reprezentace na MS v hokeji v TV?

Datum Čas Zápas TV přenos
21. 5. 2021 15:15 Česko - Rusko ČT Sport
22. 5. 2021 19:15 Česko - Švýcarsko ČT Sport
24. 5. 2021 19:15 Česko - Bělorusko ČT Sport
27. 5. 2021 19:15 Česko - Švédsko ČT Sport
29. 5. 2021 11:15 Česko - Velká Británie ČT Sport
31. 5. 2021 15:15 Česko - Dánsko ČT Sport
1. 6. 2021 15:15 Česko - Slovensko ČT Sport

Sledujte živě studio MS na iSport.cz!

Při každém českém zápase budete moci v rámci iSport TV sledovat živě studio s experty, kterými jsou uznávané kapacity. Někdejší kouč Marek Sýkora, olympijský šampion Martin Ručinský a bývalý dlouholetý extraligový útočník Jakub Koreis.

Moderátory budou Tomáš Zetek, někdejší redaktor deníku Sport a dnes komentátor O2 TV Sport, a Adam Nenadál, zástupce šéfredaktora a muž, jenž už několik let vymýšlí populární pořad Liga naruby.

Na Česko - Rusko do autokina i Riegrových sadů

Tradiční promítání na Staroměstském náměstí se letos nekoná, pandemie však přnáší i jiné možnosti sledování hokejového šampionátu. Organizátoři Kolínského Majálesu připravili hokejovým fanouškům možnost sledování úvodního zápasu MS v hokeji na parkovišti u Vodního světa v Kolíně. Promítání je zdarma s jediným omezením - během promítání nesmíte vystoupit z auta. 

Z dalších tradičních míst se zatím promítat nebude ani ve Žlutých lázních, naopak diváky přivítá areál v Riegrových sadech. Organizátoři připravili rezervační systém kvůli omezenému počtu hostů u jednoho stolu. V areálu by měla být připravena i tribuna.

Kde sledovat mistrovství světa v hokeji 2021 >>

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud