Ondřej Kuchař
2. června 2021 • 05:00

Co ukázali Češi: Plekanec bez roláku i Moravčíkových plus pět

Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    I bez odpočívajích opor zvládli čeští hokejisté federální derby se Slovenskem a vyhráli 7:3. Dobře se předvedl Filip Zadina i navrátilec do sestavy Michal Moravčík, z obranného páru Šulák-Šustr se blýskl jen jeden. Jak jsme zhodnotili výkony českých hráčů?

  • PLUS: Filip Zadina

    Úplatek trenérovi

    Nikdo ho nahlas nekritizoval, ale šeptanda mírnou nespokojenost s jeho výkony vyzradila. V minulých duelech vypadl z elitního útoku, teď si ale reputaci zase napudroval. Hrál skvěle. Dal první gól, druhý pak překrásně připravil pro Špačka. Pešánovi pak věnoval hodinky muže zápasu.

  • PLUS: Libor Šulák

    Ten lepší z ŠuŠu

    Nastoupili spolu v obranné dvojici. Vytvořili ŠuŠu pár. Libor Šulák a Andrej Šustr. Druhému jmenovanému se zápas tolik nepovedl, tomu prvnímu velmi. Šulák si dobře plnil úkolu dozadu, podporoval taky útok. Dal gól, zapsal třetí branku v turnaji a dělí se o místo nejlepšího střelce týmu.

  • PLUS: Robin Hanzl

    Plekanec bez roláku

    Na první dobrou si ho třeba tolik nevšimnete. Nevyskočí vám v obýváku z bedny góly ani libovými kličkami. Hanzl ale opět odvedl spoustu černé lopoty, skvěle pracoval při oslabení. Neuvěřitelný pak byl na vhazování, v němž se v úspěšnosti dostal k 70 procentům. Připomíná Tomáše Plekance.

  • PLUS: Michal Moravčík

    Plus pět

    Vrátil se do sestavy, a odehrál báječný zápas! Splnil, co se od něj očekávalo. Byl aktivní směrem do ofenzivy, zdatně plnil úkoly i na druhém pólu ledu. Dvakrát asistoval u gólů. Svůj minizápas se Slováky vyhrál 5:0! Byl na ledě u pěti vstřelených branek. Když Češi inkasovali, seděl na střídačce.

  • MINUS: Andrej Šustr

    Dávej, ber

    Nejdřív český tým bral. Po školácké chybě slovenského obránce Mária Grmana zvyšovali Češi na 2:0. Bratrskou výpomoc však bývalým federálním sourozencům vrátil Šustr. Vyrobil obrovskou hrubku, po které se trefil Matúš Sukeľ. Z dvoumetrového obra zatím jistota nesrší.

    Andrej Šustr v zápase se Slovenskem

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play-off
Články odjinud


Články odjinud