8. května 2022 • 20:05

Nominace na MS v hokeji: Český tým s Hertlem i Krejčím, Chlapík nejede

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to venku! Trenér hokejové reprezentace Kari Jalonen po příletu ze Švédských her odhalil jména českých reprezentantů, kteří vyrazí na mistrovství světa ve Finsku. Národní tým povedou na turnaji v Tampere a Helsinkách útočníci Tomáš Hertl, Roman Červenka či David Krejčí. Do nominace se procpal talentovaný obránce David Jiříček. Po návratu ze zámoří se k mužstvu ještě připojí brankář Lukáš Dostál. Do finální soupisky se naopak nevešel podobně jako při olympiádě v Pekingu král poslední extraligové sezony Filip Chlapík. 



V týmu je nyní trojice brankářů, osm obránců a 14 útočníků. Kouč Kari Jalonen s generálním manažerem Petrem Nedvědem jsou připraveni ještě čekat na hráče, jejichž týmy vypadnou v 1. kole play off NHL.

Na koho se nedostalo? Z kádru vypadli brankář Štěpán Lukeš z Karlových Varů, obránci Jakub Krejčík z Dinama Minsk a Michal Moravčík s útočníkem Filipem Chlapíkem ze Sparty a další forvardi Patrik Zdráhal z Litvínova a Ondřej Beránek, Lukešův klubový spoluhráč. Nejproduktivnější hráč základní části i play off extraligy Chlapík tak po únorových olympijských hrách v Pekingu bude chybět i na druhém vrcholu sezony.

Sedmou posilou z NHL v nominaci českých hokejistů je brankář Anaheimu Lukáš Dostál. Jednadvacetiletý gólman bez zkušeností z reprezentačního A-týmu chytal během sezony převážně na farmě v San Diegu.

V pětadvacetičlenném kádru zůstal také osmnáctiletý bek David Jiříček z Plzně. Vedle Dostála a Jiříčka mohou na velké mezinárodní akci debutovat Vejmelka i další brankář Marek Langhamer z Ilvesu Tampere, obránce Jan Ščotka z Jyväskylä a útočníci Jiří Černoch z Karlových Varů, Petr Holík z Komety Brno a Petr Kodýtek z Plzně.

Poslední dva pamětníci medaile

Útočník Roman Červenka a centr David Krejčí byli u poslední české medaile - bronzu v roce 2012 ve Stockholmu a Helsinkách. Červenka je mistrem světa z roku 2010 z Mannheimu a Kolína nad Rýnem a chystá se na devátý světový šampionát.

Na olympijských hrách v Pekingu ještě pod Jalonenovým předchůdcem Filipem Pešánem, kde Češi poprvé v historii na velké akci chyběli ve čtvrtfinále, startovali obránci Tomáš Kundrátek z Třince, David Sklenička z Kärpätu Oulu a útočníci Červenka, Krejčí, Jiří Smejkal z Pelicans Lahti, Matěj Stránský z Davosu, Michael Špaček z Frölundy a Hynek Zohorna z Oskarshamnu.

V týmu byl i zadák David Musil z Třince, který do hry nezasáhl, a jako nezapsaný náhradník forvard Matěj Blümel z Pardubic. Na loňském šampionátu v Rize se představili beci Hronek, David Musil, Sklenička a útočníci Blümel, Smejkal, Matěj Stránský, Špaček, Vrána a Jakub Flek z Karlových Varů.

Český tým se po dnešním příletu ze Stockholmu sejde opět v úterý a o den později odletí do Finska. Do turnaje vstoupí v sobotu od 15:20 proti Velké Británii. Dalšími soupeři Jalonenova výběru v základní skupině B v Tampere jsou Švédsko, Rakousko, Lotyšsko, Norsko, Spojené státy americké a Finsko.

Nominace českého týmu na MS: S Hertlem i Krejčím, na Chlapíka se zase nedostalo
Video se připravuje ...

Nominace české hokejové reprezentace pro MS v Tampere a Helsinkách 2022

Brankáři

Lukáš Dostál (San Diego/AHL), Marek Langhamer (Ilves Tampere/Liiga), Karel Vejmelka (Arizona/NHL)

Obránci

Filip Hronek (Detroit/NHL), David Jiříček (Plzeň), Michal Jordán (Chabarovsk/KHL), Tomáš Kundrátek, David Musil (oba Třinec), David Sklenička (Oulu/Liiga), Radim Šimek (San Jose/NHL), Jan Ščotka (Jyväskylä/Liiga)

Útočníci

Matěj Blümel (Pardubice), Jiří Černoch (Karlovy Vary), Roman Červenka (Rapperswil/NL), Jakub Flek (Karlovy Vary), Tomáš Hertl (San Jose/NHL), Petr Holík (Kometa), Petr Kodýtek (Plzeň), David Krejčí (Olomouc), Dominik Simon (Anaheim/NHL), Jiří Smejkal (Lahti/Liiga), Matěj Stránský (Davos/NL), Michael Špaček (Frölunda/SHL), Jakub Vrána (Detroit/NHL), Hynek Zohorna (Oskarshamn/SHL)

ONLINE PŘENOS - Nominace na MS v hokeji 2022
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě Česká účast
Česko Česko Dánsko Dánsko Finsko Finsko Francie Francie Itálie Itálie Kanada Kanada Kazachstán Kazachstán Lotyšsko Lotyšsko Německo Německo Norsko Norsko Rakousko Rakousko Slovensko Slovensko Švédsko Švédsko Švýcarsko Švýcarsko USA USA Velká Británie Velká Británie
Obnovit
Zprávy ze dne 20. 5. 2022
9:55
20. 5. 2022
Švédsko

Útočník William Nylander z Toronta se stal poslední dvanáctou posilou hokejistů Švédska z NHL pro mistrovství světa v Tampere a Helsinkách. Šestadvacetiletý mistr světa z roku 2017 z Kolína nad Rýnem a Paříže se přestaví na mistrovství světa potřetí. Před třemi roky vyhrál produktivitu šampionátu v Bratislavě a Košicích. Do Tampere přiletí Nylander v sobotu.

Zprávy ze dne 13. 5. 2022
9:12
13. 5. 2022
Kazachstán

Nominace hokejistů Kazachstánu na MS v Helsinkách a Tampere (13.-29. května):

 

Brankáři: Ilja Rumjancev (Kokšetau), Andrej Šutov (Karaganda), Sergej Kudrjavcev (Orsk/VHL),

 

Obránci: Adil Beketajev, Samat Danijar, Valerij Orechov (všichni Nomad Nur-Sultan), Jegor Šalapov (Barys Nur-Sultan/KHL), Jesse Blacker (Jekatěrinburg/KHL), Darren Dietz (CSKA Moskva/KHL), Leonid Metalnikov (Vladivostok/KHL), Viktor Svedberg (Omsk/KHL).

 

Útočníci: Dmitrij Gurkov, Nikita Michajlis, Jegor Petuchov, Anton Sagadějev, Kirill Savickij, Roman Starčenko, Curtis Valk (všichni Barys Nur-Sultan/KHL), Alichan Asetov, Arkadij Šesťakov (oba Nomad Nur-Sultan), Sajan Danijar, Michail Rachmanov (oba Karaganda), Pavel Akolzin (Magnitogorsk/KHL), Kirill Panjukov (Kazaň/KHL), Dmitrij Ševčenko (Omsk/KHL).

Zprávy ze dne 11. 5. 2022
17:04
11. 5. 2022
Dánsko

Útočník Nikolaj Ehlers z Winnipegu je hlavní hvězdou hokejistů Dánska na mistrovství světa v Helsinkách a Tampere. Jeho otec a hlavní kouč reprezentace Heinz má v kádru i na další posilu ze zámoří útočníka Joachima Blichfelda, který ale hrál v této sezoně jen na farmě San Jose v AHL. 

 

Nominace hokejistů Dánska na mistrovství světa v Helsinkách a Tampere (13.-29. května):

 

Brankáři: Mathias Seldrup (Frederikshavn), Frederik Dichow (Kristianstad/Švéd.), Sebastian Dahm (Klagenfurt/ICEHL).

Obránci: Matias Lassen, Markus Lauridsen, Oliver Lauridsen (všichni Malmö/Švéd.), Nicholas B. Jensen (Eisbären Berlín/Něm.), Morten Jensen (Rungsted), Jesper Jensen Aabo (Krefeld/Něm.), Emil Kristensen (Pustertal/ICEHL), Oliver Larsen (Jukurit Mikkeli/Fin.).

Útočníci: Patrick Bjorkstrand, Julian Jakobsen (oba Aalborg), Mathias Bau Hansen, Morten Poulsen (Herning), Matthias Asperup (Herlev), Felix Scheel (Esbjerg), Mikkel Aagaard (MoDo Hockey/Švéd.), Joachim Blichfeld (San Jose Barracuda/AHL), Nikolaj Ehlers (Winnipeg/NHL), Nicolai Meyer (Vídeň Capitals/ICEHL), Frans Nielsen (Eisbären Berlín/Něm.), Peter Regin (Ambri-Piotta/Švýc.), Frederik Storm (Ingolstadt/Něm.), Christian Wejse (Bremerhaven/Něm.).

Zprávy ze dne 11. 5. 2022
9:29
11. 5. 2022
Česko

Národní tým měnil před startem mistrovství světa některá čísla hráčů. A jak na Twitteru prozradil šéfkomentátor ČT Sport Robert Záruba, Petr Kodýtek bude mít číslo 77, jelikož jeho jinak obvyklé numero 88 se šetří pro případnou posilu Davida Pastrňáka, případně Martina Nečase.

Zprávy ze dne 10. 5. 2022
18:04
10. 5. 2022
Lotyšsko

Nominace hokejistů Lotyšska na mistrovství světa v Tampere a Helsinkách (13.-29. května):

Brankáři

Gustavs Davis Grigals (Univrsity of Alaska-Fairbanks/NCAA), Elvis Merzlikins (Columbus/NHL), Arturs Šilovs (Abbotsford/AHL),

Obránci

Arvils Bergmanis (University of Alaska-Fairbanks/NCAA), Karlis Čukste (Pelicans Lahti/Fin.), Janis Jaks (Soči/KHL), Arturs Kulda (Krefeld/Něm.), Roberts Mamčics (Linköping/Švéd.), Sandis Smons (Ženeva/Švýc.), Kristaps Sotnieks (Dinamo Riga/KHL), Kristaps Zile (Örebro/Švéd.),

Útočníci

Rodrigo Abols (Örebro/Švéd.), Rudolfs Balcers (San Jose/NHL), Oskars Batna (Jukurit Mikkeli/Fin.), Rihards Bukarts (Vladivostok/KHL), Roberts Bukarts (Vítkovice/ČR), Martinš Dzierkals (Plzeň/ČR), Andris Džerinš (Linec/ICEHL), Nikolajs Jelisejevs (MoDo Hockey/Švéd.), Ronalds Keninš (Lausanne/Švýc.), Renars Krastenbergs (Villach/ICEHL), Oskars Lapinskis (Langnau/Švýc.), Rihards Marenis (Vita Hästen/Švéd.), Deniss Smirnovs (Ženeva/Švýc.), Klavs Veinbergs (Zemgale).

Zprávy ze dne 10. 5. 2022
11:25
10. 5. 2022
Německo

Tři posily z NHL má v nominaci finský trenér hokejistů Německa Toni Söderholm. Počítat může s brankářem Philippem Grubauerem z týmu nováčka Seattlu, který v roce 2018 získal Stanleyův pohár s Washingtonem, s obráncem Moritzem Seiderem z Detroitu a útočníkem Timem Stützlem z Ottawy.

 

Nominace hokejistů Německa na MS v Helsinkách a Tampere (13.-29. května):

 

Brankáři: Matthias Niederberger (Eisbären Berlín), Dustin Strahlmeier (Wolfsburg), Philipp Grubauer (Seattle/NHL).

Obránci: Jonas Müller, Kai Wissmann (oba Eisbären Berlín), Dominik Bittner (Wolfsburg), Korbinian Holzer (Mannheim), Moritz Müller (Kolín nad Rýnem), Fabio Wagner (Ingolstadt), Mario Zimmermann (Straubing), Moritz Seider (Detroit/NHL).

Útočníci: Alexander Ehl, Daniel Fischbuch (oba Düsseldorf), Yasin Ehliz, Maximilian Kastner (oba EHC Mnichov), Marcel Noebels, Leo Pföderl (oba Eisbären Berlín), Taro Jentzsch (Iserlohn), Alexander Karachun (Schwenningen), Matthias Plachta (Mannheim), Daniel Schmölz (Norimberk), Samuel Soramies (Ingolstadt), Stefan Loibl (Skelleftea AIK/Švéd.), Marc Michaelis (Toronto Marlies/AHL), Tim Stützle (Ottawa/NHL).

Zprávy ze dne 9. 5. 2022
19:29
9. 5. 2022
Kanada

Kanada zveřejnila nominaci hokejistů na mistrovství světa ve Finsku. Nechybí v ní brankář Seattlu Chris Driedger či zkušený zadák Nick Holden z Ottawy. Dostalo se ale také na útočníka Erica O´Della, hráče Dynama Moskva.

Zprávy ze dne 9. 5. 2022
17:54
9. 5. 2022
Norsko

Nominace hokejistů Norska na MS v Tampere a Helsinkách (13.-29. května):

Brankáři

Henrik Holm (Stavanger), Jonas Arntzen (Örebro/Švéd.), Henrik Haukeland (EHC Mnichov/Něm.),

Obránci

Andreas Klavestad, Daniel Böen Rokseth (oba Stavanger), Johannes Johannesen, Max Krogdahl (oba Västervik/Švéd.), Christian Bull (Nové Zámky/SR), Christian Kasastul (Ontario/AHL, Greenville/ECHL), Emil Lilleberg (Oskarshamn/Švéd.), Mattias Nörstebö (Björklöven/Švéd.),

Útočníci

Magnus Brekke Henriksen, Mathis Olimb, Martin Röymark (všichni Valerenga Oslo), Martin Rönnild, Eirik Salsten (oba Storhamar), Magnus Geheb (Frisk Asker), Ludvig Hoff (Stavanger), Kristian Jakobsson (Sparta Sarpsborg), Andreas Martinsen (Lillehammer), Tobias Fladeby (Tingsryd/Švéd.), Michael Haga (Lukko Rauma/Fin.), Ken André Olimb (Schwenningen/Něm.), Mats Rosseli Olsen (Frölunda/Švéd.), Mathias Trettenes (La-Chaux-de-Fonds/Švýc.).

Zprávy ze dne 9. 5. 2022
15:07
9. 5. 2022
Slovensko

Nominace hokejistů Slovenska na mistrovství světa v Tampere a Helsinkách (13.-29. května):

Brankáři

Adam Húska (NY Rangers/NHL, Hartford/AHL), Patrik Rybár (Dinamo Minsk/KHL), Matej Tomek (Kometa Brno),

Obránci

Michal Ivan, Mislav Rosandič (oba Liberec), Šimon Nemec (Nitra), Martin Bučko (České Budějovice), Peter Čerešňák (Plzeň), Daniel Gachulinec (Slovan Bratislava), Martin Gernát (Lausanne/Švýc.), Mário Grman (Hämeenlinna/Fin.),

Útočníci

Andrej Kollár, Michal Krištof (oba Kometa Brno), Jakub Minárik (Trenčín), Pavol Regenda (Michalovce), Adam Sýkora (Nitra), Samuel Takáč (Slovan Bratislava), Alex Tamáši (Banská Bystrica), Róbert Lantoši (Linköping/Švéd.), Adam Liška (Čerepovec/KHL), Mário Lunter (Mladá Boleslav), Kristián Pospíšil (Davos/Švýc.), Miloš Roman (Třinec), Juraj Slafkovský (TPS Turku/Fin.), Tomáš Tatar (New Jersey Devils/NHL)

Zprávy ze dne 8. 5. 2022
20:46
8. 5. 2022
Česko

„Máme za sebou šest týdnů přípravy. Měl jsem možnost vidět v akci 52 hráčů a musím všem poděkovat za to, jakou práci po celou dobu přípravy odváděli. Každé zúžení kádru bylo velmi těžké a zvlášť dnes po tom, co jsme ve Švédsku vyhráli třetí zápas v řadě. Ale takový je hokejový život. Pro každého hráče jsme hledali speciální roli v týmu a nejen v rámci hry 5 na 5, ale i co se týče přesilovek a oslabení. Věřím, že jsme vybrali správně,“ řekl trenér hokejové reprezentace Kari Jalonen ke své nominaci na mistrovství světa ve Finsku.

Zprávy ze dne 8. 5. 2022
20:23
8. 5. 2022
Česko

Po Švédských hrách, kde výběr kouče Kariho Jalonena vyhrál všechna tři utkání, vypadli z kádru národního týmu brankář Štěpán Lukeš, obránci Jakub Krejčík s Michalem Moravčíkem a útočníci Ondřej Beránek, Filip Chlapík a Patrik Zdráhal.

 

Podle informací Sportu se do finální nominace pro MS ve Finsku nedostal útočník Sparty Filip Chlapík (vpravo uprostřed)
Zprávy ze dne 8. 5. 2022
20:11
8. 5. 2022
Česko

Nominace české hokejové reprezentace pro MS v Tampere a Helsinkách 2022

Brankáři

Lukáš Dostál (San Diego/AHL), Marek Langhamer (Ilves Tampere/Liiga), Karel Vejmelka (Arizona/NHL)

Obránci

Filip Hronek (Detroit/NHL), David Jiříček (Plzeň), Michal Jordán (Chabarovsk/KHL), Tomáš Kundrátek, David Musil (oba Třinec), David Sklenička (Oulu/Liiga), Radim Šimek (San Jose/NHL), Jan Ščotka (Jyväskylä/Liiga)

Útočníci

Matěj Blümel (Pardubice), Jiří Černoch (Karlovy Vary), Roman Červenka (Rapperswil/NL), Jakub Flek (Karlovy Vary), Tomáš Hertl (San Jose/NHL), Petr Holík (Kometa), Petr Kodýtek (Plzeň), David Krejčí (Olomouc), Dominik Simon (Anaheim/NHL), Jiří Smejkal (Lahti/Liiga), Matěj Stránský (Davos/NL), Michael Špaček (Frölunda/SHL), Jakub Vrána (Detroit/NHL), Hynek Zohorna (Oskarshamn/SHL)

Zprávy ze dne 8. 5. 2022
16:53
8. 5. 2022
Česko

Ještě před oficiálním odhalením nominace české hokejové reprezentace pro MS ve Finsku vypluly na povrch další informace ohledně podoby kádru na šampionátu. Podle informací redaktora deníku Sport Ondřeje Kuchaře se turnaje v Tampere a Helsinkách nezúčastní útočník Sparty Filip Chlapík. Hokejista sezony 2021-22, který ovládl bodování základní části i play off, by tak měl po olympiádě přijít o další vrcholnou akci ročníku. 

Zprávy ze dne 8. 5. 2022
15:04
8. 5. 2022
Česko

Česká hokejová reprezentace bude mít na mistrovství světa ve Finsku zřejmě dva gólmany ze zámoří. Po Karlu Vejmelkovi (Arizona), který zazářil při premiérovém turnaji ve Stockholmu, by se měl podle informací redaktora deníku Sport Ondřeje Kuchaře k národnímu týmu přidat i brankář Lukáš Dostál z Anaheimu. Jednadvacetiletému rodákovi z Brna skončila sezona po vyřazení farmy Ducks ze San Diega v play off AHL. Do Tampere tak neodcestuje karlovarský fantom Štěpán Lukeš. 

Zprávy ze dne 8. 5. 2022
14:45
8. 5. 2022
Česko

Pět vítězství v řadě a dva vyhrané turnaje Euro Hockey Tour. Čeští hokejisté mají za sebou úspěšnou přípravu na mistrovství světa ve Finsku. V posledním utkání Švédských her porazili Švýcarsko 3:0. Nyní přichází čas na to hlavní - nominace hráčů, kteří vyrazí na šampionát. Trenér Kari Jalonen odhalí jména hráčů pro turnaj v Tampere a Helsinkách po 19. hodině, kdy by se národní tým měl vrátit ze Stockholmu. 

Trenér Kari Jalonen gratuluje Jakubu Vránovi ke gólu Český kapitán Roman Červenka přiváží k týmu trofej pro vítěze Švédských her
Zprávy ze dne 6. 5. 2022
13:05
6. 5. 2022
Švýcarsko

Nominaci Švýcarska na Švédské hry ve Stockholmu doplnily další čtyři posily z NHL - jednička draftu z roku 2017 Nico Hischier z New Jersey, další útočníci Timo Meier ze San Jose a Pius Suter z Detroitu a obránce Jonas Siegenthaler, který hájí s Hischierem barvy Devils. Nově jsou v káru také dva hráči poraženého finalisty švýcarské ligy Curychu - obránce Christian Marti a útočník Denis Malgin.

Zprávy ze dne 5. 5. 2022
18:46
5. 5. 2022
USA

Je známa další nominace týmu pro mistrovství světa ve Finsku. Finální soupisku pro šampionát odhalily Spojené státy americké. Pod koučem Davidem Quinnem se představí například brankář Detroitu Alex Nedeljkovic, bratři Caleb a Seth Jonesové z Chicaga či útočník Arizony Alex Galchenyuk. Nejmladším Američanem na turnaji bude čtyřka posledního draftu NHL Luke Hughes (18). Jedním ze soupeřů USA bude v základní skupině B i český tým.

Zprávy ze dne 4. 5. 2022
18:24
4. 5. 2022
Česko

Na MS se letos nepodívá ani stálice posledních let Jan Kovář, který musí doléčit zranění po náročné sezoně. „Honza dohrával playoff švýcarské ligy kvůli zraněnému žebru pod prášky tlumícími bolest a potřebuje se dát v následujících týdnech zdravotně dohromady, aby se mohl začít připravovat na další sezonu,“ vysvětlil GM reprezentace Petr Nedvěd.

Zprávy ze dne 4. 5. 2022
18:14
4. 5. 2022
Česko

Podobně jako Dmitrij Jaškin z Arizony nebude Detroitem na MS uvolněn Filip Zadina. „Volal mi generální manažer Red Wings Steve Yzerman, že Filip je krátce po operaci slepého střeva, a přestože existovala šance, že se dá do začátku mistrovství zdravotně dohromady, doktoři mu nakonec start na šampionátu nedoporučili,“ řekl GM české reprezentace Petr Nedvěd.

Zprávy ze dne 4. 5. 2022
9:21
4. 5. 2022
Česko

S českými hokejisty míří na Švédské hry do Stockholmu i útočník Patrik Zdráhal, který měl po Českých hrách v Ostravě tým opustit. Kouč Kari Jalonen s generálním manažerem Petrem Nedvědem rozšířili výběr na třicet hráčů, protože útočníci Dominik Simon z Anaheimu s Tomášem Hertlem i obráncem Radimem Šimkem ze San Jose se připojí ve švédské metropoli až v pátek.

Hokejisté se po dvoudenním volnu po ostravském triumfu sešli v Praze přímo k odletu na generálku na mistrovství světa v Tampere a Helsinkách. Jalonenovi už se hlásily další posily z NHL - brankář Karel Vejmelka z Arizony a bek Filip Hronek s kanonýrem Jakubem Vránou z Detroitu.Vedle nich se zařadí nově do přípravy také čtveřice finalistů extraligy - obránci Tomáš Kundrátek s Davidem Musilem z mistrovského Třince a Michal Moravčík s útočníkem Filipem Chlapíkem ze Sparty.

Po neuvolnění Dmitrije Jašina z Arizony zůstal v kádru oproti původním předpokladům útočník Ondřej Beránek z Karlových Varů a přidal se i Zdráhal. Do zápasů zasáhne už také centr David Krejčí z Olomouce, který se minulý týden s týmem zapojil do tréninků.

Vstoupit do diskuse
18

MS v hokeji 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě

Program a skupiny MS v hokeji 2024 Vstupenky Výsledky MS v hokeji 2023 MS v hokeji žen MS v hokeji U20 MS v hokeji U18

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Spengler Cup * Hokejové dresy reprezentace ČR * Vlajky ČR

Play off
Články odjinud


Články odjinud