18. března 2023 • 17:50

Zase ten led! V Pardubicích se nehrálo. Není to bezpečné, řekl sudí

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kde hraje Olomouc, tam jsou potíže s ledem. Ne, vtipné to není, ale pravdivé ano. Dnes se ovšem dějí potíže mimo hanácký zimák. Druhý duel čtvrtfinále extraligového play off nějakou dobu stál, na vině byl ulomený kus led u hrazení. První dějství bylo za stavu 0:0 v čase 13:31 pozastaveno, hráči se vydali do kabin a po osmnáctiminutové pauze se vrátili na led. „Není to bezpečné,“ vysvětloval verdikt arbitrů hlavní rozhodčí Antonín Jeřábek.



Četa ledařů měla zase nečekanou práci. V obranném pásmu Hanáků se uštípl nemalý kousek ledu, zasypání ledovou náhradou a udusání lopatou nepomohlo. Ačkoli domácí chtěli dál hrát, hosté v čele s Lukášem Nahodilem a Jiřím Ondruškem provizorní opravu úspěšně reklamovali u mužů v pruhovaném.

„Navrhuju úpravu ledu a po přestávce se vrátíme,“ sděloval Jeřábek kapitánům obou týmů, následně se vydal za trenéry. „Je to hodně vyštípnuté, plocha není bezpečná,“ oznámil Jeřábek Radimu Rulíkovi. Ten jeho objasnění přijal, hrát se znovu začalo až po pauze.

Problémy s hrací plochou nepřišly v letošním play off poprvé, kvůli velké rýze se odkládal první duel předkola Olomouce s Karlovými Vary, kde se stihla jediná třetina. Už během základní fáze se nedohrál duel Hanáků se stejným soupeřem na západě Čech.

HC Dynamo Pardubice Vše o klubu ZDE HC Olomouc Vše o klubu ZDE

Góly

Domácí: 59:41. Čerešňák, 59:46. T. Dvořák

Hosté:

Sestavy

Domácí: Will (Frodl) – T. Dvořák, Košťálek, D. Musil, Čerešňák, Vála, J. Kolář (A), Hrádek – Cienciala, L. Sedlák, Hyka – R. Kousal, Zohorna (A), Radil – Říčka, Poulíček (C), Paulovič – Mandát, A. Musil, Vondráček.

Hosté: Lukáš (Konrád) – Dujsík, Ondrušek (C), Mareš, Škůrek, Řezníček, Švrček, F. Kočí – J. Káňa (A), Nahodil, Orsava – Bambula, Knotek (A), Navrátil – Plášek ml., Kusko, P. Musil – Klimek, Menšík, Anděl.

Rozhodčí

Jeřábek, Jaroš – Kajínek, Špůr

Stadion

Enteria arena, Pardubice

Návštěva

10194 diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud