30. března 2023 • 10:00

Duda o NEJ hitu: Strom, co by chtěli i na Staromáku. Sparta srážela málo

Autor: cze, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádně vrazit do soupeře na ledě nemusí být pokaždé jen drsným projevem hrubosti, který rozproudí fanoušky. I proto je čistý hit jedním z měřítek bodování v Radegast Indexu. Již skončené čtvrtfinále play off nabídlo hned několik ukázkových příkladů, které okomentoval Radek Duda. Postřehy k nejlepším hitům bude bývalý hokejový útočník dodávat po celou vyřazovací část. Podívejte se ve VIDEU.



Se zastavováním protivníků má bohaté zkušenosti. Během aktivních let nejen v české extralize rozdal Radek Duda celou řadu hitů, díky kterým si získal řadu fanoušků, ale i kritiků. Pověstný hokejový rebel pro web iSport.cz rozebral pět vybraných zásahů z bojů o semifinále play off.

Který z vybraných momentů se mu líbil nejvíc? Jednoznačně zásah libereckého Richarda Nedomlela proti Janu Eberlemu z Hradce, kterého obrovitý bek v sérii sestřelil hned dvakrát. V prvním případě vystavil stopku rovnou u střídačky soupeře. „Brutální strom! Takový vánoční stromeček by chtěli mít každý rok na Staroměstském náměstí,“ rozplývá se Duda.

Podívejte se i na další hodnocení ve videu. ↑↑↑

Duda: Hokejisté Třince padali po držce, Spartě chybí dělníci
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud