3. dubna 2019 • 21:57

Těžká ztráta! Hruška měl vyhozené rameno. Blbě jsem spadl, líčil

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakoby nestačilo, že Kometa padla v Liberci v prodloužení (3:4), ještě navíc přišla o klíčového hráče. Řady brněnského týmu ze semifinále extraligového play off opustil Jan Hruška už po minutě a půl, když po souboji s libereckým protihráčem nekoordinovaně upadl a vyhodil si pravé rameno. Jen co se v náramné pohodě hrající druhý centr Komety s bolestivou grimasou došoural do kabiny, putoval do špitálu na vyšetření. „Potřebuju se ještě stavit na sono nebo magnet, na rentgenu bylo všechno v pořádku, tak uvidíme,“ vyprávěl pak pro iSport.cz Hruška.



Po osmé hodině večerní nevěděl, zda by náhodou mohl být dnes připravený naskočit. „Teď nemám vůbec tušení,“ pravil. O chvíli později trenér Kamil Pokorný přidal pesimistickou vizi: „Nevypadá to, že by mohl nastoupit.“

Z dálky se zdálo, že sudí v inkriminované chvíli přehlédli faul na Hrušku, ale sám hráč si nebyl jistý. Evidentní faul to podle něj nebyl. „Nebyla to sekyra, soupeř do mě strčil, nevím, jestli to bylo s pukem nebo bez něj, já blbě spadl na ruku a tím jsem si to vyhodil. Ale neviděl jsem to zpětně, spíš však šlo o nešťastnou náhodu,“ líčil již oblečený do civilu a se zabandážovaným kloubem.

Liberec - Kometa Brno: Hruška měl vyhozené rameno. Blbě jsem spadl, líčil
Video se připravuje ...

Ze středeční bitvy viděl třetí třetinu a celé nastavení. Prohra mu náladu nevylepšila. „Je to škoda, byl to vyrovnaný zápas, v takovém rozhodují přesilovky. Liberec dal rozhodující gól právě z ní, takže měl o kousek víc štěstí. Pro nás se nic nemění, ve čtvrtek se do toho jde znovu s cílem vyhrát. To je celé. První zápas je za námi, věřím, že se dobře připravíme na odvetu a tentokrát budeme mít víc štěstí my,“ zadoufal.

Jeho parťák Petr Holík by se s delší ztrátou produktivního centra (zatím 1+5) těžko smiřoval. „Hrouda je výborný hráč, trenéři po jeho odchodu museli improvizovat. Je to komplikace, pokud by Hrouda nebyl, půjde o oslabení týmu.“

Góly

Domácí: 04:23. M. Kvapil, 25:30. L. Hudáček, 34:18. L. Krenželok, 68:59. P. Jelínek

Hosté: 19:44. P. Holík, 21:33. Štencel, 36:39. Zaťovič

Sestavy

Domácí: Will (Schwarz) – Kolmann, Derner (A), T. Hanousek, Šmíd, Havlín, Ševc, Doherty – Ordoš, L. Hudáček, Birner – Lenc, Filippi, M. Kvapil (C) – M. Zachar, P. Jelínek, L. Krenželok – Lakatoš, Redenbach, J. Vlach.

Hosté: Čiliak (Vejmelka) – O. Němec, Baranka, Štencel, Gulaši, Z. Michálek, Bartejs, Malec (A) – Mueller, P. Holík, Zaťovič (A) – M. Erat, Hruška, Orsava – Vondráček, L. Čermák (C), Dočekal – Köhler, Kunc, Mallet – Kusko.

Rozhodčí

Šír, Mrkva – Lederer, Kis.

Stadion

Návštěva

7 500 (vyprodáno) diváků

Nešťastným pádem na ruku si útočník Komety Jan Hruška způsobil zranění
Nešťastným pádem na ruku si útočník Komety Jan Hruška způsobil zranění

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud