16. září 2013 • 12:37

VIDEO: Hořava narazil do zdi. Ze zlínského ledu ho vezla nosítka

Autor: hok
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ VIDEO | Obrátil hlavu a dostal ránu. Ošklivou. Kladenský útočník Miloslav Hořava si radost ze dvou týmových bodů vybojovaných na zlínském ledě (4:3sn) neužil. Z ledu putoval po čistém a tvrdém hitu Zdeňka Okála, který svého soka trefil rozjetého ve středním pásmu.



Ztratil vědomí, přivezli pro něj nosítka. Miloslav Hořava ani chodit nemohl, střet z první třetiny odnesl otřesem mozku. Zdeněk Okál zůstal bez trestu, jeho zákrok byl sudími posouzen jako čistý. Využil nepozornosti soupeře a ostře ji potrestal.

Zranění Miloslava Hořavy v zápase Zlín - Kladno
Video se připravuje ...

„Následky samozřejmě nejsou šťastné, přeju Milošovi brzké uzdravení. Ovšem takovým zákrokem se morálka mužstva zvedne,“ poznamenal Jiří Marušák, obránce Moravanů. Vy se můžete na celý střet podívat na exkluzivním videu.

Rytíři si stěžují na Okála

Klub Rytířů požádal vedení soutěže o dodatečné posouzení nejen Okálova zákroku na Hořavu, ale i moment z druhé minuty zápasu, kdy stejný hráč (Okál) poslal k zemi Michala Dragouna (i na tento zákrok se můžete podívat na videu). Ani v jednom případě nebyl zlínský útočník potrestaný.

Tvrdý hit Zdeňka Okála na Michala Dragouna z Kladna
Video se připravuje ...

Kladenský Hořava je s otřesem mozku hospitalizovaný ve zlínské nemocnici. Podle klubového webu by se mohl vrátit do akce za dva týdny.

SESTŘIH: 2. kolo hokejové extraligy, Zlín - Kladno 3:4 po nájezdech
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud