8. září 2015 • 15:49

Tady jsme teď doma! Sparta ukázala v O2 areně šatnu i nové dresy

Autor: iSport.cz, vrb
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přesun je stvrzen! Hokejová Sparta v pondělí podepsala pětiletý exkluzivní kontrakt (s opcí) s libeňskou O2 arenou, kde bude hrát soutěžní zápasy. Ten nejbližší je v pátek, kdy při startu extraligy hostí Olomouc. Klub to oznámil na úterní tiskové konferenci, která netradičně proběhla v šatně A týmu.



Na místech pro hráče visely dresy, které prošly redesignem, kabinu zdobily i sparťanská loga. „Už při zápasech Ligy mistrů jsme si zkusili, jaké to je být v O2 areně v pozici domácího týmu. A myslím, že jsme si všichni rychle zvykli. Budeme pracovat na tom, abychom udělali z haly domácí tvrz. Komfort pro hráče i fanoušky je tu bezesporu obrovský,“ řekl trenér Josef Jandač .

Marketingový manažer Sportovního Holdingu Praha Jan Kryšpín si pochvaloval, že klub prodal ještě víc permanentních vstupenek než loni. „To, co jsme si před několika týdny předsevzali, se podařilo směrem ke startu nové sezony splnit. Exteriér i interiér haly je na první pohled sparťanský. Od začátku bylo naším cílem, aby se tu všichni sparťani cítili jako doma, ať už fanoušci či hráči,“ pravil.

Jeho záměrem je i vyšší divácká návštěvnost – v minulé sezoně do Holešovic chodilo průměrně 6116 fanoušků na utkání. „Rádi bychom se dostali na vyšší číslo. Přestože přesunem do O2 areny došlo k výraznému zvýšení komfortu pro diváky, ceny vstupenek zůstaly nezměněny,“ dodal Kryšpín.

Sparta uspořádala tiskovou konferenci v nové šatně v O2 areně
Sparta uspořádala tiskovou konferenci v nové šatně v O2 areně

Tady jsme teď doma! Hokejová Sparta ukázala šatnu v O2 areně
Video se připravuje ...

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud