30. září 2015 • 22:10

Výhra nad Spartou nás nakopne, těší libereckého Bakoše

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liberec se minimálně do pátečního večera vyhoupl na první místo extraligy, v předehrávce porazil Spartu 4:3 po nájezdech. „Tým takové vítězství strašně nakopne, navíc získáme důvěru sami v sebe, že dokážeme takové zápasy otočit,“ těšilo dvougólového střelce Martina Bakoše.



Bílí Tygři totiž na začátku třetí části prohrávali 2:4. V polovině třetiny ale v rozmezí 43 vteřin dokázali srovnat. Bakoš snížil, Vampola vyrovnal. Pro slovenského útočníka to byla druhá trefa v zápase. „Konečně. Jsou zápasy, kdy to padá a tohle byl právě takový,“ přiznal Bakoš s úsměvem.

SESTŘIH: 7. kolo: HC Bílí Tygři Liberec - HC Sparta Praha 5:4 po nájezdech
Video se připravuje ...

„Proti Spartě to vždycky je specifické utkání. Nezlomili jsme se, dále jsme pokračovali v naší hře a nakonec nám tam padly góly,“ dodal.
Na severu Čech se hrál napínavý duel, kterému nechyběly branky ani nasazení. „Viděli jsme nadprůměrné utkání extraligy, Sparta byla velmi silná,“ uznal liberecký kouč Filip Pešán. Jeho tým sice začal dobře, pak ale odpadl. „Odehráli jsme dobrých deset minut, pak jsme jí dvěma přesilovkami nechali převzít iniciativu a dostali jsme dvě branky. Jsem rád, že jsme dokázali udržet bojovnost a víru alespoň bod, o to víc mě to těší, že máme dva,“ ulevil si trenér.

Liberec tak po čtyřech domácích kláních zůstává ve své baště neporažený. „Fanouškům se to začíná líbit. Byli opět úžasní a hnali nás dopředu,“ děkoval Bakoš. 

Martin Ševc chyboval, daroval Spartě gól na 3:1
Video se připravuje ...

Liberec dokázal porazil pražskou Spartu
Liberec dokázal porazil pražskou Spartu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud