30. srpna 2019 • 22:03

Lakatoš v Prostějově slyšel urážky, Vítkovice nedohrály: Naštvalo nás to!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předčasný konec měl přípravný zápas mezi Prostějovem a extraligovými Vítkovicemi. Hostující hráči krátce po vstřelení branky na 4:2 odešli z ledu do kabin necelou minutu předtím, než měl být zápas ukončen. Měli k tomu pádný důvod - fanoušci Jestřábů uráželi střelce čtvrtého gólu Vítkovic Dominika Lakatoše.



Lakatoš vstřelil gól do prázdné branky a záhy se dostal do potyčky se soupeřem. Přiznivci domácího klubu jej začali častovat urážkami. Skandování "Cikáne!" on ani jeho spoluhráči nemínili poslouchat a odešli do kabin.

"Žijeme ve 21. století a to, co se stalo v závěru, nás opravdu naštvalo," řekl pro klubový web trenér a manažer Vítkovic Jakub Petr. LProto jsme se rozhodli odvést tým do kabiny. Jsme jedna parta, jedna rodina a k žádnému z členů naší rodiny si nikdo nesmí dovolit nic podobného," dodal.

Lakatoš, který je novou vítkovickou posilou, má s rasistickými reakcemi fanoušků soupeře poměrně čerstvé zkušenosti. Letos na jaře si podobné pokřiky vyslechl ještě jako hráč Liberce od příznivců brněnské Komety.

VIDEO: Na celou situaci se podívejte od času 2:35:20

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud