5. února 2020 • 15:09

Dojednáno! Jandač se vrací trénovat do Sparty, připojí se k Hořavovi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do středy se měl rozhodnout, zda nabídku příjme. Ve středu po obědě se tak podle informací iSport.cz stalo. Josef Jandač doplní realizační tým Sparty. Spolu s novým hlavním koučem Miloslavem Hořavou, který si ho sám vybral, tak vytvoří silný trenérský tandem. „Jsem rád, že do toho Pepa jde. Těším se na vzájemnou spolupráci,“ potvrdil Hořava.



Když ve Spartě vybírali nového kouče po odvolaném Uwem Kruppovi, zněla otázka jasně: Bude to Miloš Hořava, nebo Josef Jandač? Nakonec je tu řešení, které na počátku čekal jen málokdo. Tým budou trénovat společně.

Novým šéfem lavičky se stal Hořava, který hned po prvním utkání v neděli s Kometou řekl, že oslovil kolegu, s nímž by si moc přál ve Spartě pracovat. O den později bylo jasno, že jde právě o Jandače. Do středy se měl vyjádřit. Nabídku podle nakonec přijal, informaci potvrdil i sám klub.

„Jsem rád, že do toho Pepa jde. Těším se na vzájemnou spolupráci, víc by k tomu ale měl říct on,“ řekl pro iSport.cz kouč Hořava. Extrenér národního týmu se tak do Sparty vrací po třech a půl letech.

„Uvědomil jsem si, že tuto nabídku bych neměl odmítnout. Chci se se Spartou porvat o úspěch v play off. Cítíme, že s Miloslavem Hořavou dokážeme jeden druhého obohatit. Nikdo z nás nemá přehnanou ambici se zviditelňovat a něco si dokazovat. Oběma nám jde hlavně o úspěch týmu. Myslím, že naše spolupráce bude bezproblémová,“ cituje Jandače tisková zprváa Sparty.

Stačily tři zápasy nového ročníku KHL a Josef Jandač od vedení Magnitogorsku v minulém týdnu slyšel, že je nepotřebný.
Stačily tři zápasy nového ročníku KHL a Josef Jandač od vedení Magnitogorsku v minulém týdnu slyšel, že je nepotřebný.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud