25. dubna 2020 • 08:58

Pech ze Sparty určitě neodejde, řekl Ton. S kým se chce rvát Marpo?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Sparta jede. Ve čtvrtečním živě streamovaném pořadu Sparta On Air zaznělo z úst tří hostů – rappera Marpa, útočníka Lukáše Pecha a sportovního ředitele Petra Tona, několik novinek a zajímavostí. O čem byla řeč?



Marpo prozradil, že ho láska ke Spartě stála i spoustu bolestivých ran. Rozpovídal se o vzniku sparťanského intra, potvrdil, že má zájem o souboj v ringu s hvězdou organizace Oktagon MMA Karlosem Vémolou, a pozval všechny sparťany ke svému on-line koncertu, který proběhne 2. května.

Lukáš Pech vyprávěl o složitostech domácího pobytu v karanténě se svými čtyřmi dětmi, o zálibě ve vaření a zajímavostech ze sparťanské kabiny. Diváky pak přesvědčil o (ne)pravdivosti jeho slov Petr Kumstát, Pechův největší parťák a někdejší spoluhráč ze Sparty, který se loni rozloučil s hokejovou kariérou.

Sportovní manažer Petr Ton v pořadu odmítl veškeré spekulace o odchodu Lukáše Pecha a informoval o prodloužení kontraktu s Andrejem Kudrnou. Naopak oznámil odchod Jeremieho Blaina a Jiřího Smejkala. Informoval rovněž o 60 procentním nárustu permanentních vstupenek oproti předchozí sezoně.

Pech ze Sparty určitě neodejde, řekl manažer Ton. S kým se chce rvát Marpo?
Video se připravuje ...

Jiří Smejkal (vlevo) a Jeremie Blain už nebudou pokračovat v pražské Spartě
Jiří Smejkal (vlevo) a Jeremie Blain už nebudou pokračovat v pražské Spartě

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud